Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ossengoor tijdelijk afgesloten

Dinsdag 18 juni zijn werken gestart aan de hoofdweg van het domein de Hoge Rielen in Kasterlee. Een Nederlandse onderaannemer, die in opdracht werkt van een aannemer van de Hoge Rielen, heeft per vergissing de werfzone uitgebreid in Ossengoor. Hierdoor is schade ontstaan aan het wegdek.

De gemeentelijke technische dienst heeft meteen signalisatie gezet op de gevaarlijke stukken. Momenteel zoeken zowel het gemeentebestuur, de Hoge Rielen als de aannemer naar oplossingen om de schade aan het wegdek te herstellen. Omdat we veel werfverkeer verwachten, wordt ook extra signalisatie gezet aan het kruispunt Ossengoor-Lichtaartsebaan zodat fietsers van de Lichtaartsebaan gewaarschuwd worden.

Ook voor het doorgaand en toeristisch fietsverkeer – waar nu in het domein een omleiding is voorzien die niet gebruikt kan worden door de schade en het werfverkeer - wordt een oplossing gezocht.

Vanaf 1 juli nemen de Speelvogels terug hun intrek in domein Rulheyde gedurende een ganse maand.  Alle info over de Speelvogels vind je hier.

UPDATE 21 JUNI

  • Ossengoor is tijdelijk afgesloten voor auto's en fietsers.
  • Fietsers kunnen omrijden via de Beukendreef of via de Lichtaarsebaan/Hoogstraat

UPDATE 26 JUNI

  • De weg in Ossengoor wordt hersteld. De beton op de linkerrijhelft en de slechte stukken beton op de rechterrijhelft worden uitgebroken en krijgen nieuwe beton. 
  • Vandaag is de aannemer gestart met het verder uitbreken van de beton. De beton wordt deze week nog weggehaald.
  • Volgende week op 2 en 3 juli wordt de nieuwe beton aangelegd.
  • Omdat beton drie weken moet drogen (ook afhankelijk van de weersomstandigheden) is de weg terug open voor verkeer eind juli.

 

 

 

Gepubliceerd op 19 juni
Nieuwsoverzicht
schade wegdek Ossengoor

Mobiliteitsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
mobiliteit@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Deel deze pagina