Gemeente Kasterlee

Doe mee met de groepsaankoop dakisolatie en groendaken

Heb je een woning of huurwoning die van voor 1 januari 2006 aangesloten is op het elektriciteitsnet? Dan moet je dak tegen 2020 geïsoleerd zijn. Met een groepsaankoop wil de gemeente in samenwerking met IOK de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren.

Er worden zowel prijzen opgevraagd voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning, als voor een nieuwbouwwoning. Bovendien voorziet Fluvius, de netbeheerder, nog een premie voor dakisolatie. De groepsaankoop dakisolatie wordt gecombineerd met een groepsaankoop groendaken.
Groendaken hebben tal van voordelen: ze bufferen het regenwater op het dak, zorgen voor verkoeling tijdens warme zomerdagen, zetten CO2 om in zuurstof en halen fijnstof en NOX uit de lucht. Een groen dak oogt natuurlijk ook veel mooier dan een zwart exemplaar.

Heb je interesse?

Vrijblijvend inschrijven voor deelname aan de groepsaankoop dakisolatie kan via www.iok.be/dakisolatie of www.iok.be/groendak voor de groepsaankoop groendaken.
Geen internet? Schrijf je dan in via 014 57 42 79 of bij de milieudienst.
Geïnteresseerde aannemers kunnen zich aanmelden via www.iok.be.

Infoavonden

Wil je graag meer informatie? We organiseren een aantal infoavonden waar we dieper ingaan op de werking van de groepsaankoop en waar je technische informatie krijgt over dakisolatie en groendaken. De infoavonden starten om 19.30 uur.

maandag 29 april: Ontmoetingscentrum Kasterlee, Binnenpad 2, Kasterlee
dinsdag 7 mei: VC De Kruierie, Bevrijdingsstraat 1, Balen
dinsdag 24 september: Stadhuis, Zaal 1.14, Werf 20, Geel

Wil je mee beslissen?

De keuze van de firma’s gebeurt door een stuurgroep van mensen die dakisolatie of een groendak willen laten plaatsen. Wil je deel uitmaken van deze stuurgroep? Duid dit dan aan bij je inschrijving. De stuurgroep zal doorgaan op maandag 13 mei om 19.30 uur in Dessel.

Gepubliceerd op 09 april
Nieuwsoverzicht
foto dakisolatie

Milieudienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 27
e-mail
milieu@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Deel deze pagina