Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe vacature

Op zoek naar een nieuwe job? Goed nieuws, het gemeentebestuur en OCMW van Kasterlee zijn op zoek naar een coördinator burgerzaken / vrijwilligerswerk. Is dit iets voor jou? Lees verder voor meer informatie en stel je ten laatste op 2 juli kandidaat.

coördinator burgerzaken / vrijwilligerswerk

Functie: De dienst burgerzaken omvat de diensten bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingen­zaken. Je coördineert de dienst en geeft leiding en ondersteuning aan de medewerkers. Je kan hen motiveren, volgt de wetgeving op en zorgt voor structureel overleg. Je handelt zelfstandig dossiers af en staat mee aan het loket. Je verzekert de loketwerking en de overige dienstverlening, zoals het mee organiseren van de verkiezingen. Je rapporteert rechtstreeks aan het afdelingshoofd Mens en Maatschappij.
In je rol als deskundige vrijwilligersbeleid ben je het centrale aanspreekpunt en gezicht van vrijwilligerswerk. Je staat in voor de verdere opvolging van het vrijwilligerswerk in Kasterlee en zorgt vanuit de noden voor gepaste ondersteuning, acties en communicatie.

Profiel: Je combineert een bachelordiploma (of gelijkwaardig) met drie jaar relevante ervaring. Je beschikt over een rijbewijs B. Je bent diplomatisch en discreet en communiceert vlot. Je hebt inzicht in projectmanagement en werkt gestructureerd. Je weet deadlines te respecteren en zorgt voor een professionele dossieropvolging. Regelmatig avond- en weekendwerk vormen voor jou geen probleem.

Wij bieden: Een afwisselende en uitdagende functie in contractueel dienstverband (voltijds contract bepaalde duur voor 2 jaar, met optie tot verlenging). Verloning volgens barema salarisschaal B1-B3. Relevante ervaring uit de privésector kan in aanmerking genomen worden bij de berekening van de verloning. Hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding en een interessant verlofstatuut. Wij selecteren op basis van kwaliteiten en vaar­digheden, ongeacht geslacht, afkomst of handicap.

Interesse?
Bezorg je sollicitatiebrief samen met je CV en een kopie van je diploma aan het college van burgemeester en schepenen.

Dit kan via:

  • de Post: college van burgemeester en schepenen, Markt 1, 2460 Kasterlee
  • mail: vacature@kasterlee.be 
  • het loket van de personeelsdienst: Markt 1, 2460 Kasterlee

De volledige kandidaturen, met kopie van het diploma, moeten ons uiterlijk op donderdag 2 juli 2020 bereiken.

Rechts bij 'Downloads' vind je het volledige functieprofiel terug.

Voor meer informatie over de functie, de arbeidsvoorwaarden en de selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst (personeel@kasterlee.be of 014 85 99 13).

Gepubliceerd op 19 juni
Nieuwsoverzicht
gemeentehuis Kasterlee

Personeelsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 13
e-mail
personeel@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina