Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vraag vandaag nog je plattelandssubsidie aan

Wil jij een boost geven aan het platteland? Dan draagt de provincie Antwerpen daar graag haar steentje toe bij. Er zijn verschillende subsidieprogramma's. Bekijk ze en wie weet past jouw project wel bij een van deze programma's.

Kan jouw organisatie (socio-culturele vereniging, landbouw- of natuurvereniging, toeristisch initiatief, …) extra financiële steun gebruiken? Bekijk dan vandaag nog of je een project kan indienen voor plattelandssubsidies.

In 2020 is er meer dan 3 miljoen euro beschikbaar voor innovatieve plattelandsprojecten. Op de website van de provincie Antwerpen  en op de website van LEADER vind je alle thema’s en belangrijke documenten.

Zit je nog met vragen? Dan kan je terecht bij de adviseur Platteland op 03 240 58 31 of platteland@provincieantwerpen.be of bij je LEADER-coördinator op 014 85 27 07.

Nieuwe projecten indienen kan nog tot en met 5 april 2019.

Gepubliceerd op 21 februari
Nieuwsoverzicht
fotograaf: Bart van der moeren

Milieudienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 27
e-mail
milieu@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina