Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Hup met de beentjes!

Was 'meer bewegen' jouw goed voornemen voor 2019? Maak het waar! Neem deel aan de lessenreeks 'joggen voor beginners'. Nog enkele motiverende zinnen: 'een gezonde geest in een gezond lichaam', 'summer bodies are made in winter'. Lees verder voor meer info.

De sportdienst organiseert in samenwerking met Joggingclub Kasterlee (JCK) een lessenreeks ‘Joggen voor beginners’. Gediplomeerde trainers leren beginners lopen van 0 tot 5 km in 10 weken.

Voor wie?

Voor iedereen die wil starten met joggen, jeugdleden ook welkom (vanaf 13 jaar).

Hoe aanvragen?

Vooraf inschrijven: geef je naam, adres, geboortedatum, GSM-nummer en mailadres door aan JC Kasterlee: jckasterlee@gmail.com

Kostprijs?

25 euro, verzekering inbegrepen

Waar?

De lessen gaan door  aan sporthal Duineneind, Duineneind 15 in Kasterlee op zondagvoormiddag van 10 tot 11 uur, start op 31 maart 2019. Trainingen gaan door telkens op dinsdag en donderdag van 19 tot 20 uur. 

Supertoffe extra

De sportdienst zorgt op zondag voor jouw kindjes tijdens 'sport en spel' terwijl jij deelneemt aan de looples. 'Ik heb geen opvang' is dus niet langer een excuus. Volg deze link voor meer informatie. 

 

Gepubliceerd op 18 februari
Nieuwsoverzicht
joggen voor beginners

Sportdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 17
e-mail
sport@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina