Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober

Op zondag 14 oktober gaan we naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad en provincieraad te kiezen. We zetten enkele praktische tips voor jou op een rijtje.

Vooraf oefenen

In Kasterlee stemmen we met een digitaal systeem. Ga je voor de eerste keer stemmen of wil je je geheugen over het stemmen nog een keertje opfrissen? Download dan rechts op deze pagina het stappenplan.

In de inkomhal van het gemeentehuis kan je tussen 24 september en 1 oktober al een keertje oefenen op een stemcomputer. Het enige wat je hiervoor moet doen is tijdens de openingsuren binnenkomen. 
Kom je in groep dan maak je best vooraf een afspraak via 014 85 99 24 of mobiliteit@kasterlee.be

Bij volmacht stemmen

In België geldt een stemplicht. Het is echter mogelijk dat je, om uiteenlopende redenen, op de dag van de verkiezingen niet naar het stembureau kan komen. In dit geval kan je een volmacht geven aan een andere kiezer. Lees alle informatie over 'bij volmacht stemmen' op deze pagina. 

Nieuwe locatie

Waar je moet gaan stemmen, dat vind je in je oproepingsbrief. 
Voor de inwoners van deelgemeente Kasterlee zetten we graag nog eens extra in de kijker dat zij hun stem uitbrengen in het Ontmoetingscentrum in Kasterlee, en dus niet meer in sporthal Duineneind. 

Uitslagen

Op de verkiezingsdag vind je op www.vlaanderenkiest.be de officiële uitslagen.

Gepubliceerd op 20 september
Nieuwsoverzicht
Agentschap Binnenlands Bestuur, vlaanderenkiest.be

Bevolkingsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 11
e-mail
bevolking@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Ga naar afspraken.kasterlee.be, maak je afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina