Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

29 september: openingsfeest 'Slapende Reus'

Het is feest! Het nieuwe toeristische project de 'Slapende Reus' ontwaakt, en dat mogen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Lees snel verder en ontdek het reuze leuke programma op zaterdag 29 september.

Zowel jong en oud zijn op zaterdag 29 september meer dan welkom op ons openingsfeest. Kom genieten van lekkers uit de streek, bezoek de tentoonstelling van oude foto’s en landschapsbeelden van het gebied 'Kempense Heuvelrug' en/of doe mee aan een gegidste wandeling.

Deze wandeling van 3 km start om 14.30u, 15.30u en 16.30u. Vooraf inschrijven kan via tilly.mertens@rlkgn.be of meld je even aan de infostand bij aankomst zaterdag.

Er is ook heel wat kinderpret! Zo is er tussen 14.00u en 18.00u op Hoge Mouw Theater Froefroe, een touwenparcours, een klimmuur en deathride, je kan bamboebouwen en zandkastelen bouwen. Probeer ook het gloednieuwe gps-spel met hoogteverschillen uit.

Op de kleine proevertjesmarkt ter hoogte van de Goorseweg kan je genieten van streeklekkers door lokale verenigingen. Van een gevuld programma gesproken!

'Full House Jazz Quartet' vrolijkt het openingsfeest op van 15 tot 20 uur. Je vindt hen aan de landschapsbar op de Goorseweg. 

Speciaal voor dit evenement werkten enkele logies een reuze arrangement uit. 
Rechts op deze pagina vind je hierover meer info. 

Praktisch

  • Locatie: Goorseweg, Kasterlee (auto’s parkeren aan MPI de Mast te Kasterlee, fietsers rijden tot op de Goorseweg)
  • Uur: 14.00u – 20.00u (kinderactiviteiten tot en met 18.00u)
  • Gratis toegang!

De Slapende Reus kwam tot stand dankzij de samenwerking tussen Provinciaal Groendomein Hoge Mouw, Toerisme Kempen, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Gemeente Kasterlee.

Gepubliceerd op 04 september
Nieuwsoverzicht
Slapende Reus

Toeristische dienst

adres
Markt 422460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
toerisme@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 13-16 uur

Deel deze pagina