Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wie o wie helpt 'Harten Drie'?

Het dorpsrestaurant 'Harten Drie' is op zoek naar een vrijwilliger die op vrijdagmiddag mee wil opdienen in Aquamarijn. Voel jij het kriebelen? Wil jij je inzetten voor onze senioren? Lees dan snel verder.

Voor veel senioren vormen de dorpsrestaurants van Harten 3 al jaren een moment van gezelligheid bij een lekkere maaltijd. In totaal hebben ongeveer 70 senioren de wekelijkse weg naar het restaurant in Lichtaart, Tielen of Kasterlee gevonden. Dit succes is enkel maar mogelijk dankzij de handen van een tiental vrijwilligers.

Het succes maakt ook echter dat er in Kasterlee een wachtlijst is ontstaan. Om hier een antwoord aan te geven, wil Harten 3 graag een extra dag inrichten. De wens is om ook op vrijdag een dorpsrestaurant in te richten in Aquamarijn. Om dit te laten lukken, worden nog enkele vrijwilligers gezocht.

Ben jij iemand met het hart op de juiste plaats die op vrijdag zich wil inzetten voor het dorpsrestaurant? Dan bij jij diegene die we zoeken! Neem meteen contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek waarbij we graag verder ingaan op de taken van een vrijwilliger.

Je kan ons bereiken op de dienst Welzijn van de gemeente Kasterlee op telefoonnummer 014 55 60 04 of e-mailadres welzijn@kasterlee.be .

Gepubliceerd op 04 juni
Nieuwsoverzicht
vrijwilliger aan het werk bij Harten Drie

Openingsuren & contact

adres
Markt 422460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
vrijwilliger@kasterlee.be

Deel deze pagina