Gemeente Kasterlee

Digitale hulp nodig? Welkom bij de Digipunten

De zes gemeenten van Regio in Transitie bundelen de krachten en zetten samen in op het ondersteunen van mensen met digitale vragen. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is en die wat extra hulp kan gebruiken? Kom dan gerust eens naar een Digipunt. Daar helpen we je gratis weer op weg!

In Kasterlee ben je vanaf 9 oktober elke maandag tussen 16 en 19 uur, zonder afspraak, welkom in ons Digipunt, dat zich in Bibliotheek Lichtaart (Schoolstraat 25) bevindt.

Daar staat ons team van digihelpers klaar om je te helpen met alles wat met computers en internet te maken heeft. We hebben ook computers beschikbaar, en er is gratis wifi voor iedereen.

Unieke actie: op 17 oktober strijkt het mobiel digipunt tussen 9 en 12 uur neer in het gemeentehuis (Markt 1, Kasterlee), ga er gerust langs met je digitale vraag.

Gratis workshops en initiaties

Heb je nog nooit met een computer, tablet of smartphone gewerkt? Voel je je onzeker over deze apparaten, bepaalde apps of websites en wil je graag leren? Je kunt meedoen aan lessen in kleine groepjes waarin je stap voor stap leert werken met computers, tablets, smartphones en meer. Dit alles gebeurt op jouw eigen tempo.

Kom langs bij het Digipunt of neem een kijkje op de website van Digipunt. Je kan ook inschrijven voor opleidingen in andere gemeenten. Inschrijven kan via 014 41 82 18.

We zoeken vrijwilligers!

Om onze Digipunten nog beter te maken, zoeken we mensen die willen helpen tijdens de vrije inloopmomenten of die basiscomputerlessen willen geven. Ben jij handig met computers en smartphones? Zie je jezelf beginners op een rustige en vriendelijke manier uitleggen hoe het werkt?

Meld je aan via digidak.be/vrijwilligerworden. Je wordt lid van een gezellige groep vrijwilligers die allerlei digitale initiatieven organiseren. Digidak zorgt voor training en ondersteuning zodat je goed op weg bent.

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van ons aanbod en nieuwe activiteiten in onze regio? Neem regelmatig neem een kijkje op de website van Digipunt.

Gepubliceerd op 08 oktober
Nieuwsoverzicht
digipunt

Welzijnsdienst

adres
Leistraat 832460 Kasterlee
tel.
014 55 83 22
e-mail
welzijn@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina