Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Persbericht: bedankt Kastelse helden

Sinds woensdag 3 juni hangt aan het gemeentehuis in Kasterlee, sociaal huis in Lichtaart en het Erfgoedhuis in Tielen een spandoek. Met hierop een bijzondere boodschap voor alle burgers van Kasterlee.

We zeggen BEDANKT aan al onze inwoners,’ vertelt burgemeester Ward Kennes (CD&V). ‘De voorbije maanden waren omwille van de coronacrisis voor de Kasterleenaren intens, moeilijk, leerrijk,… maar ook bijzonder hartverwarmend. Er ontstonden spontane, verbindende, kleine en grote acties die de samenhorigheid in onze gemeente duidelijk maakten. En daarvoor willen we al onze inwoners bedanken.’ besluit de burgemeester. Door de regels na te leven, hebben mensen echt zorg gedragen voor elkaar.

Naast deze spandoeken zet het gemeentelijk informatieblad, dat deze week bij de inwoners in de bus valt, ook enkele Kastelse helden in de kijker. Zo zijn er tien getuigenissen te lezen van inwoners over hoe ze deze coronaperiode hebben beleefd, elk vanuit hun eigen invalshoek. In het midden van het infoblad zit een affiche. Het gemeentebestuur van Kasterlee roept om om deze affiche thuis uit te hangen en zo al de Kastelse helden mee te bedanken.

Gepubliceerd op 03 juni
Nieuwsoverzicht
ophangen spandoek

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Het gemeentehuis en het Sociaal Huis zijn enkel open op afspraak. Bel vooraf met de bevoegde dienst, maak een afspraak en kom stipt op het afgesproken uur naar het gemeentehuis of Sociaal Huis.

Deel deze pagina