Gemeente Kasterlee

Gezocht: mondmaskers

Onze zorgverleners hebben je nodig! Om de strijd tegen het coronavirus te winnen, hebben ze dringend mondmaskers nodig. Heb je er nog thuis in je bedrijf of kan je zelf mondmaskers stikken? Breng ze binnen in het gemeentehuis of sociaal huis. Alvast heel erg bedankt voor je hulp.

Zelf maken

Een patroon en werkwijze om zelf mondmaskers te maken, die worden aanbevolen door FOD Volksgezondheid, vind je op https://maakjemondmasker.be/.

Binnenbrengen

Tijdens de openingsuren van het gemeentehuis en het Sociaal huis kan je aanbellen aan de voordeur. Een medewerker laat je dan binnen en je kan de mondmaskers op een veilige manier achterlaten in de voorziene doos. Nadien gebeurt er een triage en wordt er gekeken welke mondmaskers kunnen gebruikt worden in ziekenhuis, huisartsen, woonzorgcentra,.... De verdeling gebeurt door medewerkers van het gemeentebestuur.

Gepubliceerd op 19 maart
Nieuwsoverzicht
mondmaskers gezocht

Communicatiedienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 85
e-mail
communicatie@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het gemeentehuis gesloten. De diensten zijn telefonisch wel bereikbaar tijdens de openingsuren. Deze maatregel geldt voorlopig t.e.m. 19 april 2020.

Deel deze pagina