Gemeente Kasterlee

Blauwe zone Tielensteenweg

Vanaf 24 februari wordt de blauwe zone in Lichtaart uitgebreid. Vanaf dan leg je elke werkdag en zaterdag van 9 tot 18 uur een parkeerschijf op de parkeerzone langs de Tielensteenweg tussen huisnummer 10 en 24.

Deze zone komt er na vele meldingen over deze parkeerzone langs de Tielensteenweg. De plaatsen worden ingenomen door voertuigen +3,5 ton waardoor er een gebrek aan plaats is voor bewoners en mensen die snel even langsgaan bij de bakker, beenhouwer,.... 

Een blauwe zone wordt steeds aan- en afgekondigd met de wettelijke borden E9a met vermelding van de zonale geldigheidsduur en een parkeerschijf. 

Elke werkdag en zaterdag van 9 tot 18 uur moet je een parkeerschijf plaatsen op een zichtbare plaats achter de voorruit van je auto. Met deze kaart kan je maximaal 2 uur parkeren. Op zon- en feestdagen hoef je geen parkeerschijf in de blauwe zone te plaatsen.

De controle in deze zone gebeurt door een externe firma Indigo Park Belgium. Gebruik je geen parkeerschijf, dan riskeer je een boete van 20 euro.  

Indien je vragen hebt over de controles van Indigo Park Belgium, parkeerboete, ... kan je terecht op https://be.parkindigo.com/nl en https://be.streeteo.com/nl.

Gepubliceerd op 20 februari
Nieuwsoverzicht
locatie blauwe zone

Mobiliteitsdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 24
e-mail
mobiliteit@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het gemeentehuis gesloten. De diensten zijn telefonisch wel bereikbaar tijdens de openingsuren. Deze maatregel geldt voorlopig t.e.m. 19 april 2020.

Deel deze pagina