Gemeente Kasterlee

Persbericht: Toerisme Kasterlee insipreert andere infokantoren

In 2017 kreeg Kasterlee een nieuw toeristisch infokantoor. Bij de nieuwe inrichting werd heel sterk rekening gehouden met de beleving. Regelmatig krijgt Kasterlee nu uit heel Vlaanderen collega’s van andere toeristische infokantoren over de vloer. Iedereen wil bij ons inspiratie opdoen.

De bezoekers zijn telkens weer onder de indruk van de vele belevingsmogelijkheden die werden geïntegreerd in het toeristisch kantoor. Bij de uittekening ervan werd rekening gehouden met de verschillende leeftijden en de mobiliteit van de bezoekers. Maar ook met het visuele aspect, de comfortabele toegankelijkheid en de integratie van onze rijke natuur. Er werd op verschillende manieren gedacht aan het inzetten van alle zintuigen, zoals het gebruik van geur-, voel- en hoorelementen. Mensen met een beperking kunnen zo op een belevingsvollere manier alles ontdekken.

Recent kreeg het toeristisch infokantoor bezoekers uit Lokeren en Hamont-Achel over de vloer.

“Kasterlee met zijn groene natuur, culinaire horeca aanbod, talrijke evenementen en lange toerische traditie is een sterk merk in de wereld van het toerisme. Daarom hebben wij geïnvesteerd in een innovatief kantoor met tal van belevingselementen. Wij zijn graag bereid onze kennis en ervaring op dat vlak te delen met andere toeristische actoren,” zegt burgemeester Ward Kennes.

Iedereen is welkom in het toeristisch infokantoor, Markt 42 in Kasterlee.

Gepubliceerd op 11 februari
Nieuwsoverzicht
fotograaf: Bailleul ontwerpbureau

Toeristische dienst

adres
Markt 422460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
toerisme@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 13-16 uur

Deel deze pagina