Gemeente Kasterlee
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groot-Kastelse volkskalender 2020

Eind januari stelde de Heemkundige Kring KLT hun 35e jaarboek, de Groot-Kastelse volkskalender, voor. Zoals gewoonlijk maakte Jan Lievens van de cover een waar kunstwerk. Lees verder en ontdek welke verhalen er naast de vaste rubrieken een plaats kregen in het jaarboek.

In de editie 2020 lees je naast de vaste rubrieken (dagklapper, in memoriam en de 'mensen van bij ons'), deel 2 van het verhaal van de grote brand in Lichtaart in 1820, 50 jaar Samana Lichtaart en Tielen. 130 Jaar De Witte Duif vertelt de geschiedenis van de duivensport in Tielen. Wil je wel eens wat meer weten over de 2 witte villa's aan het station van Tielen, lees dan het verhaal van Villa Elza. 

Heb je al lidgeld betaald of wil je nieuw lid worden, spring even binnen bij Toerisme Kasterlee en we brengen alle administratie in orde. Het jaarboek staat vol verhalen die je kan vertellen bij een volgende bijeenkomst bij de buren, een koffietje met de vrienden of tijdens een toevallige ontmoeting bij je dagelijkse activiteiten in Kasterlee.

Gepubliceerd op 28 januari
Nieuwsoverzicht
cover jaarkalender 2020

Toeristische dienst

adres
Markt 422460 Kasterlee
tel.
014 84 85 19
e-mail
toerisme@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 13-16 uur

Deel deze pagina