Gemeente Kasterlee

Café De Pit zoekt nieuwe uitbaters

De huidige uitbaters van het café De Pit, An en Paul, hebben besloten hun professionele carrière een andere wending te geven. Vanaf 15 april '20 geven zij de fakkel door. Heb jij horecakriebels en wil je graag het café uitbaten? Lees snel verder voor meer informatie.

De Pit?

Café De Pit maakt deel uit van het ontmoetingscentrum (OC) Kasterlee en is ideaal gelegen in het centrum. In de zomermaanden is het aangenaam vertoeven op het grote zonnige terras, en in de wintermaanden kan je je binnen verwarmen in het ruime café.

Vele verenigingen hebben al de weg gevonden naar café De Pit als uitvalsbasis voor hun activiteit, of na vergaderingen in het OC. Ook na diverse activiteiten in OC Kasterlee vinden vele bezoekers de weg café De Pit.

Kandidaat uitbater?

Heb jij horecakriebels en kan je niet wachten om de fakkel over te nemen? Heb je een visie rond de uitbouw van een café met eventuele uitbreiding naar een echte brasserie? Ken je het reilen en zeilen van het volkse Kasterlee en ben je niet bang van een nieuwe uitdaging? 

Rechts op deze pagina onder 'downloads' vind je de concessieovereenkomst en lastenboek.

Je kandidatuur kan je, voorzien van de gevraagde documenten en in een dubbele gesloten omslag:

  • afgeven tegen een ontvangstbewijs bij de technische dienst, Markt 1 in Kasterlee.
    of
  • met aangetekende post versturen naar Gemeente Kasterlee, Technische dienst, mevrouw Hanne Creten, Markt 1, 2460 Kasterlee 

Je kandidatuur moet uiterlijk 31 januari 2020 om 12 uur het bestuur bereiken.

Op woensdag 12 februari 2020 komt de jury bijeen en moeten de geselecteerde kandidaten hun inschrijving toelichten. Het juiste uur wordt nog meegedeeld door de jury.

Gepubliceerd op 18 december
Nieuwsoverzicht
foto café de pit

Dienst Vrijetijdsinfrastructuur

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
0477 64 81 22
e-mail
vrijetijdsinfrastructuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Deel deze pagina