Gemeente Kasterlee

Gezocht: vrijwillige kunstenaars voor de Jeugdboekenmaand 2020!

Kan jij kinderen prikkelen voor dans, theater, zang, beeldende kunst, film, literatuur of architectuur? Deel je passie tijdens de Jeugdboekenmaand 2020 in onze bib! Organiseer een workshop, stel je kunstwerken tentoon, treedt op, demonstreer of vertel.

Het thema voor de Jeugdboekenmaand is Kunst. Op woensdag 11 maart ’20 tussen 14 uur en 16 uur willen we kinderen van de 1ste en 2de graad lager onderwijs in de bibliotheek van Kasterlee graag actief kunst laten beleven. Je kan zowel als individu, vereniging of organisatie meewerken. Voorwaarde is dat je jouw eigen activiteit gratis organiseert binnen het thema en op maat van kinderen.

In ruil voor het delen van jouw enthousiasme worden je onkosten terugbetaald. Wij zorgen ook voor een plek in de bibliotheek om je ding te doen, organiseren de inschrijvingen en voeren promotie.

Interesse? Meld je vóór 31 oktober bij de cultuurdienst via cultuur@kasterlee.be met vermelding van je contactgegevens en een korte omschrijving van de kunstzinnige activiteit die je wil aanbieden.

Gepubliceerd op 30 september
Nieuwsoverzicht
kunstenaars gezocht

Cultuurdienst

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 99 22
e-mail
cultuur@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Deel deze pagina