Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Kadeekesdag, één groot speelfeest!

Kadeekesdag, één groot speelfeest!

Kom jij op 25 november mee spelen, springen, knutselen? Laat jij je ook grimeren of een glittertattoo zetten? Wat, waar en hoe? Klik verder en lees de flyer van Kadeekesdag.

lees meer
foto: De seniorenweek, het programma

De seniorenweek, het programma

Van 23 tot en met 29 november worden senioren rijvaardiger, mobieler, muzikaler en nog zo veel meer tijdens de Seniorenweek. Lees verder en ontdek het volledige programma.

lees meer
foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Nieuws

 • Afrikaanse varkenspest
  8 nov

  Maatregelen tegen de Afrikaanse varkenspest

  Sinds er half september wilde everzwijnen met de Afrikaanse varkenspest ontdekt werden in de provincie Luxemburg, heeft het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) maatregelen genomen om de verspreiding tegen te gaan. We geven je graag alle informatie op een rijtje.
 • Welzijnsbeurs
  5 nov

  Welzijnsbeurs: actieve en mobiele senioren

  Op donderdag 29 november organiseren we voor het eerst een welzijnsbeurs voor senioren van 10.30 tot 15 uur in het OC Kasterlee. Op deze beurs kom je te weten hoe je zo lang mogelijk actief en mobiel kan blijven. Lees verder en ontdek een overzicht van de verschillende standen op de beurs.
 • Switch
  22 okt

  Gratis, eenvoudig én met hulp veranderen van energiecontract

  Noteer je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en elektriciteit op dinsdag 20 november 2018 van 13 uur tot 16 uur naar het loket in Leistraat 83 (Sociaal Huis).
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter