Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg

De hele zomervakantie lang kan je bij Toerisme Kasterlee én de bibliotheken in Kasterlee, Lichtaart en Tielen (niet van 11 tem 21 juli in de bib) op zoek gaan naar een schat van Vlieg. Zzzzzzzupertof!

lees meer
foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
foto: Waarop moet je letten bij warme dagen?

Waarop moet je letten bij warme dagen?

De zomer is in het land. Hoge temperaturen, blote benen en open sandalen, heerlijk! Maar let op, warme dagen kunnen ook nare gevolgen hebben. Verzorg jezelf en anderen goed.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Nieuws

 • Grootrees Kasterlee
  12 jul

  Gezocht! Trafohuisjes

  Trafo-wat-nu? Transformatiehuisjes of kortweg trafohuisjes zijn grote elektriciteitscabines waar hoogspanning wordt omgezet in laagspanning. Vele van deze constructies zijn nog bewaard in het Kempense landschap. Sommige liggen verscholen, andere zijn prominent aanwezig in het straatbeeld.
 • Tielen kermis
  10 jul

  Tielen kermis

  Op 20, 21 en 22 juli is het kermis in Tielen. Spreek af met vrienden, trommel je familie bij elkaar en beleef een dolle tijd aan het ballenkraam, op de bungee trampolines of geniet van echte kermiskost.
 • kiss & ride Rielen kapel Speelvogels
  25 jun

  Opgelet Speelvogels! Gewijzigde situatie

  Domein Rulheyde is tijdelijk niet bereikbaar per fiets en auto. Daarom gebeuren de inschrijvingen voor de Speelvogels tussen 8.30 en 9 uur aan Rielenkapel, Hoge Rielen 32. Hier vertrekt een pendeldienst en kunnen fietsen achtergelaten worden in een afgesloten parking. Lees verder voor alle info.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter