Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Ronde 2 voor naam parkje

Ronde 2 voor naam parkje

Dank aan de 572 stemmers voor de nieuwe naam van het park op de hoek van de Geelsebaan en Mgr. Cardijnstraat. Geen enkel voorstel kreeg een afgetekende meerderheid, daarom volgt op 28/05 een 2e ronde.

foto: Meld een Aziatische hoornaar

Meld een Aziatische hoornaar

Zag je een Aziatische hoornaar? Deze soort is schadelijk voor bijen en andere insecten en sinds 2 jaar duikt deze soort op in Belgiƫ. Eentje gezien? Meld het dan op vespawatch.be.

foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
foto: Oh jawel, sport en spel!

Oh jawel, sport en spel!

Elke zondag tot en met 16 juni kunnen schoolgaande kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een uurtje 'SPORT EN SPEL'. Aan Sporthal Duineneind zorgen animatoren van Speelvogels voor dolle pret.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Nieuws

 • logo inter
  21 mei

  Trek jij er ook graag op uit?

  Is er een parking, wat zijn de openingsuren, kan een rolstoel mee binnen,...? Deze en nog meer vragen kan je jezelf stellen voordat je ergens naartoe gaat. Inter wil weten welke info jij nodig hebt. Laat het hen weten door een vragenlijst in te vullen.
 • wegenwerken N123
  15 mei

  Vernieuwing wegdek N123 van Retie tot Kasterlee

  Vanaf 20 mei vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer op de N123 in Retie en Kasterlee het asfalt van de rijweg. De werfzone strekt zich uit over ongeveer 7 kilometer tussen de twee dorpskernen. Men werkt overdag op weekdagen en op 3 juni zouden de werken rond moeten zijn.
 • foto Bart Van der moeren
  23 apr

  Vallei van de Kleine Nete en Aa

  De Vlaamse Regering keurde in maart 2019 een start- en procesnota goed voor de opmaak van een gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplan voor de vallei van de Kleine Nete en Aa van Kasterlee tot Grobbendonk. Van 30 april tot 28 juni wordt er een publieke consultatie over deze startnota georganiseerd.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter