Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Pompoendorp Kasterlee

Pompoendorp Kasterlee

Jaarlijks wordt Kasterlee pompoengek. In september en oktober is de gemeente in de ban van deze reusachtige oranje vrucht. Lees verder en ontdek alle evenementen.

lees meer
foto: Nieuwe vacatures

Nieuwe vacatures

Het gemeentebestuur en OCMW van Kasterlee werven aan! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees verder en ontdek welke collega's we zoeken.

lees meer
foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
foto: Inschrijvingen Tekenacademie

Inschrijvingen Tekenacademie

Inschrijven kan nog tot 30 september.

Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur

Nieuws

 • Make Belgium great again
  18 sep

  Registreer je als orgaandonor

  Zoals je in de aflevering van 'Make Belgium great again' kon zien zijn orgaandonors van levensbelang. Kom zondag 23 september tussen 9 en 14 uur naar het toeristisch infokantoor, Markt 42 in Kasterlee en registreer je als donor.
 • stroomversneller
  13 sep

  Help Kasterlee aan een startbudget. Stemmen maar!

  Om de opwarming van de aarde tegen te gaan, zetten heel wat Vlaamse steden en gemeenten lokale energieprojecten op touw. Welke projecten gerealiseerd kunnen worden? Dat bepaal jij! Stem vóór zondag 7 oktober en help Kasterlee aan 18.501 euro startbudget.
 • slibruiming Aa (foto VMM)
  13 sep

  Slibruiming Aa

  Op 17 september start de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) met slibruimingswerken op de Aa, in de gemeentes Kasterlee en Lille. De slibruiming is nodig omdat de waterloop op verschillende plaatsen op het te ruimen traject verzand is.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter