Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Bierwandeling: Toernee lokaal

Bierwandeling: Toernee lokaal

Deze tocht van 3 of 8,5 km in de bossen van de Witte Bergen in Lichtaart heeft een extraatje. Toernee lokaal zal de zintuigen prikkelen. Het zintuig 'smaakzin' komt in actie bij een lokaal biertje.

lees meer
foto: Kasterlee fietsgemeente 2020?

Kasterlee fietsgemeente 2020?

Nog tot 31 oktober kan je deelnemen aan een enquête over het fietsbeleid in Kasterlee. Geef je het goede punten dan kan Kasterlee fietsgemeente 2020 worden!

lees meer
foto: Tweede fase Masterplan de Met

Tweede fase Masterplan de Met

In één klik op de hoogte van de werkzaamheden tijdens de tweede fase van het Masterplan de Met? Dan moet je hier zijn! Ook via deze weg kan je inschrijven voor de digitale nieuwsbrief van de werken.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Nieuws

 • SNS-app
  21 okt

  Sport Na School

  Heb je iemand in huis die een leerling is uit het secundair onderwijs die meer wil bewegen? Wel, dan is Sport Na School (SNS) dé oplossing. Nieuw dit jaar is dat SNS digitaal gaat. Dat wil zeggen dat je nog sneller kan vinden waar je kan gaan sporten!
 • scratch
  18 okt

  Programmeren kan je leren

  Heb je thuis een kind rondlopen dat gek is op alles wat met computers te maken heeft? Goed nieuws, tijdens de herfstvakantie kan hij/zij terecht in de bib van Kasterlee om 2 sessies te volgen over programmeren!
 • frituurolie
  16 okt

  Breng op 26 oktober gebruikte frituurolie naar het recyclagepark

  Wist je dat het grootste gedeelte van de ingezamelde frituurolie en -vet een tweede leven krijgt aan de pomp? Want als je ze naar het recyclagepark brengt, worden ze verwerkt tot biodiesel. Jou kost het niets en je bent in 1 moeite verlost van je afvalprobleem.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter