Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Compostbak opstarten?

Compostbak opstarten?

Op 30 maart (10 - 12 uur, Plaats 38, Lichtaart) helpen de compostmeesters je op weg om je eigen compostbak op te starten. Inschrijven is niet nodig en de demosessie is gratis. Ingang via Lamstraat.

foto: Vraag een plattelandssubsidie aan

Vraag een plattelandssubsidie aan

Wil jij een boost geven aan het platteland? De provincie Antwerpen heeft hiervoor verschillende subsidieprogramma's. Bekijk ze en wie weet past jouw project wel in één van deze programma's.

lees meer
foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
foto: Toffe uren met je buren?

Toffe uren met je buren?

Het gemeentebestuur geeft organisatoren van buurtfeesten een duwtje in de rug. Zij kunnen een aanvraag doen om het gemeentelijk feestmateriaal te gebruiken en/of een subsidie krijgen van max.150 euro.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Nieuws

 • dorpskracht Tielen Muziekdorp
  7 mrt

  Persbericht: Tielen Muziekdorp valt in de prijzen

  In april 2018 trok de Vlaamse minister van omgeving, natuur en landbouw 17.500 euro uit voor een tweede editie van de prijs voor Dorpskracht. Ingediende projecten moeten de leefbaarheid van het dorp en duurzame dorpsontwikkeling stimuleren. ‘Tielen Muziekdorp’ behaalde een mooie tweede plaats.
 • joggen voor beginners
  18 feb

  Hup met de beentjes!

  Was 'meer bewegen' jouw goed voornemen voor 2019? Maak het waar! Neem deel aan de lessenreeks 'joggen voor beginners'. Nog enkele motiverende zinnen: 'een gezonde geest in een gezond lichaam', 'summer bodies are made in winter'. Lees verder voor meer info.
 • think green
  14 feb

  Goed voor milieu en portemonnee

  Denk je er aan om in 2019 energiebesparende maatregelen uit te voeren aan een woongebouw? Goed idee! Wist je al dat je hiervoor verschillende premies kan aanvragen? We zetten ze voor jou op een rijtje.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter