Tunisch haken

Deze informatie is niet meer actueel!
Altijd al willen weten waarvoor die breinaald met die haak voor dient? Vind je het effect van tunisch haken ook zo mooi? Maar geraak je niet wijs uit die 'boekjestaal'? Op 7 december laat ik je zien hoe het moet en ga je met je begonnen muts of sjaal naar huis! Je mag uit een aantal patronen je lieveling kiezen, neemt de mooiste garens uit onze voorraadkast en dan kunnen we starten! Iedereen ...

Wanneer

  • 07 december ’17
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Waar

naam
Amaru
adres
Korenbloemlaan 12C 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Tickets

e-mail
info@amaru.be

Info

Altijd al willen weten waarvoor die breinaald met die haak voor dient? Vind je het effect van tunisch haken ook zo mooi? Maar geraak je niet wijs uit die 'boekjestaal'?
Op 7 december laat ik je zien hoe het moet en ga je met je begonnen muts of sjaal naar huis!

Je mag uit een aantal patronen je lieveling kiezen, neemt de mooiste garens uit onze voorraadkast en dan kunnen we starten!
Iedereen werkt en krijgt begeleiding op zijn/haar niveau en snelheid.

Eens thuis, werk je af wat je tijdens de workshop bent gestart.
Geen nood, ik geef je alle instructies die je nodig hebt mee en ik blijf bereikbaar via messenger of mail bij noodgevallen. :)
Je bent met je vragen ook welkom tijdens de openingsuren van de winkel en op dinsdagvoormiddagen tijdens het open atelier.

Voor deze workshop krijg je voor 25 euro 2 uren volledige aandacht, zodat je het ook écht kan. De groep kan dus niet groter zijn dan maximum 6 personen.

De gebruikte garens worden ter plaatse afgerekend.

Voor wie? Iedereen die een notie heeft van haken of breien, kan deelnemen. (Absolute beginners: gelieve eerst de beginnerscursus haken of breien te volgen.)

Inschrijven doe je door het bedrag van 25 euro te storten op rekeningnummer BE03 0689 0592 7584 met vermelding van je naam en de cursus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten