Salva Sanchis, Anne Teresa De Keersmaeker & Rosas | A Love Supreme

Deze informatie is niet meer actueel!
Het voormalige rangeerstation van Weelde, op de grens tussen Nederland en België, is een bijzondere plek in het landschap. In de 19de en de 20ste eeuw staken de treinen vanuit Turnhout er de grens over. De spoorlijn is ondertussen afgebroken, maar een voormalig douanegebouw met zijn grote loskade staat er nog en vormt het decor voor ‘A Love Supreme’ van Salva Sanchis en Anne Teresa De ...

Wanneer

  • 15 juni ’18
    van 20.15 u

Prijs

€ 22,00 (Basistarief: 22,00 €; Abo: 20,00 €; Jongeren: 10,00 €)

Waar

naam
Bos en Brem
adres
Bos en Bremdreef 6 2460 Kasterlee

Info

Het voormalige rangeerstation van Weelde, op de grens tussen Nederland en België, is een bijzondere plek in het landschap. In de 19de en de 20ste eeuw staken de treinen vanuit Turnhout er de grens over. De spoorlijn is ondertussen afgebroken, maar een voormalig douanegebouw met zijn grote loskade staat er nog en vormt het decor voor ‘A Love Supreme’ van Salva Sanchis en Anne Teresa De Keersmaeker.

‘A Love Supreme’ is een kwartet op John Coltranes gelijknamige, legendarische muziekstuk. In ‘A Love Supreme’ gebruikt Coltrane op blues geïnspireerde muzikale structuren met veel ruimte voor expressieve vrijheid.

Het resultaat is een uitgesproken vitale voorstelling waarin Salva Sanchis en Anne Teresa De Keersmaeker zich overgeven aan Coltranes spirituele ode aan de goddelijke liefde.

Tip: geniet van de natuur en kom langs het toeristisch fietspad het Bels Lijntje naar ‘A Love Supreme’. De voorstelling duurt 50 minuten en half juni zijn de dagen het langst.

www.rosas.be

Voorstelling op locatie, i.s.m Cultuurhuis de Warande:
aan de voormalige douaneloods naast het Bels Lijntje op de grens van Baarle en Weelde-Statie, Grensweg 28, 5111 EC Baarle-Nassau, Nederland
Alle activiteiten