Kabouterdag

Op de tweede zondag van september vieren we de verjaardag van onze kabouterkoning. Je kan op en rond de Kabouterberg een hele dag deelnemen aan kaboutervertellingen en je laten grimeren als een echte kabouter. Na de wandeling door het bos, kan je in en rond de feesttent knotsgekke spelletjes spelen. De gekke clown zorgt voor ambiance in de tent. Op het terras en in de feesttent kan je g...

Wanneer

  • 08 september ’24
    van 10.00 u tot 18.00 u

Prijs

€ 4,00

Waar

naam
kabouterberg
adres
Kabouterstraat 2460 Kasterlee

Contact

website
www.kabouterdag.be

Info

Op de tweede zondag van september vieren we de verjaardag van onze kabouterkoning. Je kan op en rond de Kabouterberg een hele dag deelnemen aan kaboutervertellingen en je laten grimeren als een echte kabouter. Na de wandeling door het bos, kan je in en rond de feesttent knotsgekke spelletjes spelen. De gekke clown zorgt voor ambiance in de tent. Op het terras en in de feesttent kan je genieten van een hapje en een drankje.

Vanaf 10u starten we in kleine groepjes en gaan we op zoek naar onze kabouters. Onze vertelsters maken deze zoektocht eens zo leuk! Elke 20 minuten start een nieuwe wandeling. Vertrek laatste vertelling 16.30 uur. Let op! Pauze tussen 12u00-13u00 voor onze vertell(est)ers.


Inkom: 4 euro per persoon (vanaf 2 t.e.m. 99 jaar)
Inbegrepen voor de kinderen: kaboutermuts, verrassing (t.e.m. 12 jaar) en toffe spelletjes op het feestplein.

Alle activiteiten