Kabouterdag 2024

Op 8 september is het weer feest op de Kabouterberg en nodigt Kabouter Toontje jullie uit om op het feestplein er één groot feest van te maken. Er zullen tal van spelletjes zijn, springkastelen, animatie... Je kan er een hapje en een drankje verkrijgen en zoveel meer. Je kan deelnemen aan de kaboutervertelling waar de vertelsters jullie meenemen naar het Kabouterbos. Hier komen jullie a...

Wanneer

  • 08 september ’24
    van 08.00 u tot 21.00 u

Prijs

€ 4,00

Waar

naam
kabouterberg
adres
Kabouterstraat 2460 Kasterlee

Info

Op 8 september is het weer feest op de Kabouterberg en nodigt Kabouter Toontje jullie uit om op het feestplein er één groot feest van te maken. Er zullen tal van spelletjes zijn, springkastelen, animatie... Je kan er een hapje en een drankje verkrijgen en zoveel meer.

Je kan deelnemen aan de kaboutervertelling waar de vertelsters jullie meenemen naar het Kabouterbos. Hier komen jullie alles te weten over de spannende avonturen die de kabouters het afgelopen jaar hebben beleefd.

Zet je feestneus dus maar op en kom zeker langs. Samen maken we er een heus kabouterfeest van. Kijk voor de planning op www.kabouterdag.be of op onze facebookpagina.
Alle activiteiten