Verenigingenfoor 2024

Het doel van de verenigingenfoor is het samenbrengen en bevorderen van het verenigingsleven in 2460. Door het moeilijke Coronajaar is de nood aan samenkomen extra hoog. Onze 2460-bewoners kunnen naar hartenlust het aanbod van verenigingen ontdekken aan de kraampjes in de Schoolstraat waar de de verenigingsleden hun werking duiden aan de hand van een ludieke actie. Op het grasveld aan he...

Wanneer

  • 21 september ’24
    van 08.00 u tot 22.30 u

Prijs

Gratis

Waar

naam
Schoolstraat t.h.v. De Pagadder tot aan en op het grasplein van het Molenspoor
adres
Molenspoor 1 2460 Kasterlee

Contact

website
2460verenigt.be/ (be/)

Info

Het doel van de verenigingenfoor is het samenbrengen en bevorderen van het verenigingsleven in 2460. Door het moeilijke Coronajaar is de nood aan samenkomen extra hoog.
Onze 2460-bewoners kunnen naar hartenlust het aanbod van verenigingen ontdekken aan de kraampjes in de Schoolstraat waar de de verenigingsleden hun werking duiden aan de hand van een ludieke actie. Op het grasveld aan het Molenspoor bevindt zich een podium waar de meer creatieve en/of sportieve verenigingen het beste van zichzelf kunnen geven. Hiervan kan je genieten terwijl je plaats neemt op ons terras waar de verschillende verenigingen de handen in elkaar slaan om u van allerlei lekkernijen te voorzien.
Alle activiteiten