SpeelBabbel Kasterlee- Peuterspeelpunt Huis van het Kind Kasterlee

Ben je zwanger, heb je een baby of peuter? Kom eens langs! Onze SpeelBabbels zijn een veilige haven voor baby's en peuters, samen met hun ouders en grootouders. Door ontmoeting en spel te combineren, creëren we een gezellig plekje voor warme steun rondom de bijzondere tijd van zwangerschap en pril (groot)ouderschap. In deze aangepaste spelomgeving kunnen baby en peuter op verkenning g...

Wanneer

  • 14 december ’23
    van 09.00 u tot 11.00 u

Prijs

Gratis (Kansentarief met UiTPAS Kempen - 0,00 euro)

Waar

naam
Buitenschoolse Kinderopvang De Malle Molen
adres
Schoolstraat 55 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Info

Ben je zwanger, heb je een baby of peuter? Kom eens langs!

Onze SpeelBabbels zijn een veilige haven voor baby's en peuters, samen met hun ouders en grootouders.

Door ontmoeting en spel te combineren, creëren we een gezellig plekje voor warme steun rondom de bijzondere tijd van zwangerschap en pril (groot)ouderschap.

In deze aangepaste spelomgeving kunnen baby en peuter op verkenning gaan met aangepast speelmateriaal. Af en toe organiseren we in samenwerking met andere diensten aangepaste peuter activiteiten tijdens onze ontmoetingsmomenten.

Rond de tafel
Voor ouders en grootouders staat de koffie of thee altijd klaar. In de veiligheid van deze SpeelBabbel kan je naar eigen gevoel en wens met elkaar praten.
Onze ervaring leert dat ouders die kinderen hebben in eenzelfde leeftijdsfase, elkaar het best kunnen ondersteunen bij mogelijke vragen of zorgen.

Om 10.00u zetten we ook de peutertjes bij elkaar aan tafel en voorzien we hen van een gezonde hap; een lekker stukje fruit en water. Een momentje van rust, waar onze kleintjes steeds graag naar uitkijken.

Begeleiding
De SpeelBabbels worden begeleid door An, maatschappelijk werker, die je graag verwelkomt en klaarstaat voor ondersteuning bij vragen rond opvoeding, opvang zoeken, groeipakket...

Waar en wanneer?
Ongeacht waar je woont ben je in alle SpeelBabbels welkom tussen 9 en 11 uur.
Vooraf inschrijven is niet nodig, je komt en gaat wanneer het het best past voor je jou en je kindje!

De SpeelBabbel is gesloten op feestdagen en tijdens alle vakantieperiodes. We hebben wel een aangepast zomer aanbod.
Alle activiteiten