Expo: Slavs and Tatars - Look Book

Look Book is de allereerste overzichtstentoonstelling van het gedrukte werk van het internationale kunstenaarscollectief Slavs and Tatars. Slavs and Tatars maakt onder meer publicaties, sculpturen, installaties en lezingen waarbij het gebied ten oosten van de voormalige Berlijnse Muur en ten westen van de Chinese Muur centraal staat. Het collectief is gespecialiseerd in de verschillen...

Wanneer

 • 02 juli ’22
  -
  02 oktober ’22
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  Gesloten
  vrijdag
  van 13u. tot 17u.
  zaterdag
  van 13u. tot 17u.
  zondag
  van 13u. tot 17u.

Prijs

Gratis

Waar

naam
Frans Masereel Centrum
adres
Masereeldijk 5 2460 Kasterlee

Contact

Telefoon
+32 (0) 14 85 22 52
e-mail
info@fransmasereelcentrum.be
website
www.fransmasereelcentrum.be

Info

Look Book is de allereerste overzichtstentoonstelling van het gedrukte werk van het internationale kunstenaarscollectief Slavs and Tatars.

Slavs and Tatars maakt onder meer publicaties, sculpturen, installaties en lezingen waarbij het gebied ten oosten van de voormalige Berlijnse Muur en ten westen van de Chinese Muur centraal staat. Het collectief is gespecialiseerd in de verschillen en overeenkomsten tussen Oost en West en confronteert ons op humoristische wijze met onze vooroordelen hierover.

De expo toont een dwarsdoorsnede van hun drukwerk dat de kenmerkende humor, wetenschappelijk onderzoek en vrijgevigheid van geest van het collectief op unieke wijze samenbrengt.
Gastvrijheid en collectieve beleving zijn tijdens de expo onder meer te ervaren op een gloednieuw River Bed, gebaseerd op een Iraans zitbed of 'takht', als plek om samen op te lezen of te verpozen.

Ook kinderen kunnen een plek voor zichzelf vinden binnen het uitnodigende universum van Slavs and Tatars, waar er ruimte is voor de ontwapenende kracht van humor.

UIT met VLIEG: kinderen kunnen op schattenjacht gaan doorheen de tentoonstelling.

https://www.uitinvlaanderen.be/agenda/e/schatten-van-vlieg-zomerexpo-frans-masereel-centrum/9aa402a0-e513-403a-b91a-a906b6d11fd4

TIP: combineer een bezoek aan de expo met een wandeling in de prachtige bossen van Kasterlee!
Alle activiteiten