Fietsen met Smaak

Je start de tocht met een aperitief en een hapje in een volkscafé met gezellig terras midden in het groen in Lichtaart. Voor het hoofdgerecht hou je halt in een brasserie in Kasterlee en afsluiten doe je met een takeaway ijsje en koffie aan een ambachtelijke ijsboerderij in Tielen. Je geniet onderweg van prachtige vergezichten. Je passeert enkele Instagramwaardige pareltjes zoals de Kle...

Wanneer

 • 01 mei ’22
  -
  30 september ’22
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  van 11.30u. tot 18u.
  vrijdag
  van 11.30u. tot 18u.
  zaterdag
  van 11.30u. tot 18u.
  zondag
  van 11.30u. tot 18u.

Prijs

€ 36,00

Waar

naam
Toerisme Kasterlee
adres
Markt 42 2460 Kasterlee

Info

Je start de tocht met een aperitief en een hapje in een volkscafé met gezellig terras midden in het groen in Lichtaart. Voor het hoofdgerecht hou je halt in een brasserie in Kasterlee en afsluiten doe je met een takeaway ijsje en koffie aan een ambachtelijke ijsboerderij in Tielen.

Je geniet onderweg van prachtige vergezichten. Je passeert enkele Instagramwaardige pareltjes zoals de Kleine Nete, de watermolen in Tielen en Keeses Molen. De Goorseweg doorkruist het land van de Slapende Reus met zijn duinen, heidevlakten en Duivelskuilen. Je gaat even de gemeentegrens over aan Ten Aard in Geel en fietst een stukje langs het kanaal Bocholt-Herentals. Kortom 40 kilometer echt genieten.

Praktisch:

Periode: tot 30 september 2022, van donderdag tot en met zondag.
De keuze van het hoofdgerecht moet vooraf doorgegeven worden, kijk hiervoor rechts op deze pagina.
Kostprijs: €36 per persoon voor een aperitief met hapje, een hoofdgerecht en een takeaway ijsje metéén takeaway koffie of thee. Overige dranken zijn niet inbegrepen en reken je ter plaatse af. Het is niet mogelijk à la carte te eten. Voor kinderen die het menu niet wensen, bestel en betaal je ter plaatse.
Je reserveert altijd minstens vijf dagen op voorhand voor het Fietsen met Smaak. (www.visitkasterlee.be). Geef het aantal kinderen wel door bij je reservatie.
Alle activiteiten