Halloween-challenge (met overnachting)

Gezinsbond Nijlen trekt samen met Tienerwerking De Joeng er op uit tijdens de herfstvakantie. Van dinsdagavond tot donderdagavond vertoeven we in De Hoge Rielen te Kasterlee voor een spetterende tweedaagse (met twee overnachtingen) met spel, ontspanning en Halloween-fun. Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor tieners van 11 t/m 15 jaar (geboortejaren 2007 t/m 2011). D...

Wanneer

  • 01 november ’22
    -
    03 november ’22

Prijs

€ 72,50

Waar

naam
De Hoge Rielen
adres
Molenstraat 62 2460 Kasterlee

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
0496 99 25 45
e-mail
gezinsbondnijlen@gmail.com

Info

Gezinsbond Nijlen trekt samen met Tienerwerking De Joeng er op uit tijdens de herfstvakantie. Van dinsdagavond tot donderdagavond vertoeven we in De Hoge Rielen te Kasterlee voor een spetterende tweedaagse (met twee overnachtingen) met spel, ontspanning en Halloween-fun. Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor tieners van 11 t/m 15 jaar (geboortejaren 2007 t/m 2011).

De Halloween-challenge wordt begeleid door een ervaren animatorenteam en gecoördineerd door Gunther Melis van Gezinsbond Nijlen. Deelnemers komen met eigen vervoer naar Kasterlee en worden daar ook terug opgehaald. Wij voorzien zelf geen vervoer. Moeilijk om ter plaatse te geraken? Geef dan een seintje zodat we even kunnen polsen bij andere deelnemers of je met iemand mee kan rijden. We spreken op dinsdagavond af rond 19.45 uur in De Hoge Rielen. Op donderdagavond kan iedereen terug opgehaald worden rond 18 uur. Inschrijven via onze website (inschrijfformulier bij activiteit) of via gezinsbondnijlen@gmail.com: stuur een mailtje en je krijgt de nodige info bezorgd om je inschrijving en betaling in orde te brengen. Het aantal plaatsen is beperkt.
Alle activiteiten