Inner power event

ARE YOU READY FOR A DEEP CHANGE AND TRANSFORMATION? In deze tijd wordt er van ons gevraagd om dieper in onszelf te zakken en bij ons hart en zielsverlangen uit te komen, om amen een nieuwe aarde te maken waarbij we vrij en blij onszelf mogen zijn en ons eigen unieke pad mogen gaan bevrijd van blokkades en volop in overgave onszelf in de wereld te zetten zoals onze ziel het verlangt. Tijdens ...

Wanneer

  • 17 oktober ’21
    van 00.00 u
  • 17 oktober ’21 (zo)
    van 00.00 u tot 23.59 u
  • 16 oktober ’21
    van 00.00 u

Waar

naam
De krachtplaats
adres
Reties-Heike 4b 2460 Kasterlee

Info

ARE YOU READY FOR A DEEP CHANGE AND TRANSFORMATION?

In deze tijd wordt er van ons gevraagd om dieper in onszelf te zakken en bij ons hart en zielsverlangen uit te komen, om amen een nieuwe aarde te maken waarbij we vrij en blij onszelf mogen zijn en ons eigen unieke pad mogen gaan bevrijd van blokkades en volop in overgave onszelf in de wereld te zetten zoals onze ziel het verlangt.
Tijdens dit event krijg je de kans om dichter bij jezelf te komen, om transformatie te ondergaan, gelijkgezinden te ontmoeten, nieuwe inzichten op te doen om in een diepere innerlijke stilte te komen en krijg je heel wat tips en tools mee om een meer aantrekkelijkere en energiekere jij te worden. Verschillende specialisten in hun vakgebied nemen je mee naar een diepere transformatie, meer welzijn en heling en een sterkere manifestatiekracht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Inner power

Categorie

Organisatie

Deel deze pagina