Wandeling door de Lichtaartse bossen en Zwart Water (6 km)

Deze informatie is niet meer actueel!
Effen Weg is een organisatie die het wandelen bij mensen met chronische pijn, burn out of depressie en chronische zieken wil stimuleren. Deze organisatie is officieel lid van de Vlaamse Pijnliga, de overkoepelende organisatie van verenigingen die werken rond chronische pijn en ziekte. Met Effen Weg willen we deze doelgroep stimuleren om meer te gaan bewegen. Dit doen we enerzijds door actief ...

Wanneer

  • 06 augustus ’21
    van 13.30 u tot 16.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €; niet-leden: 2,00 €)

Waar

naam
Parking Floreal Kempen
adres
Herentalsesteenweg 64 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Tickets

Telefoon
0472/103123
e-mail
patrick@effenweg.be

Info

Effen Weg is een organisatie die het wandelen bij mensen met chronische pijn, burn out of depressie en chronische zieken wil stimuleren. Deze organisatie is officieel lid van de Vlaamse Pijnliga, de overkoepelende organisatie van verenigingen die werken rond chronische pijn en ziekte. Met Effen Weg willen we deze doelgroep stimuleren om meer te gaan bewegen. Dit doen we enerzijds door actief met patiënten op stap te gaan en anderzijds leveren we een groot aanbod van wandelingen waarmee jullie zelf aan de slag kunnen. We laten ons hierbij begeleiden door wetenschappers en mensen uit de medische wereld zodat alles verantwoord kan verlopen.

Op deze website vinden jullie dus alles over wandelen met chronische pijn. Van de beginnende wandelaar tot de reeds gevorderde stapper, iedereen zal er zijn gading vinden. De suggestiewandelingen worden zorgvuldig beschreven en gequoteerd op moeilijkheidsgraad waarbij rekening gehouden wordt met afstand, reliëf, rustplaatsen,… Zo zorgen we ervoor dat jullie zorgeloos op pad kunnen trekken en genieten van het moment waarop je effen weg bent!

Effen Weg organiseert zo'n 200 wandelingen op jaarbasis, dit in elke provincie. Iedereen die lid is van Effen Weg kan deelnemen aan deze tochten, niet leden kunnen ook mee op stap mits een bijdrage van 2€ voor verzekerings-en werkingskosten, die speciaal op maat van chronisch zieke mensen worden uitgestippeld. Via de activiteitenkalender op deze website komen jullie te weten wanneer en waar er een wandeling bij jou in de buurt georganiseerd wordt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten