Dysto-Walk provincie Antwerpen

We maken een ontspannende wandeling langs 3 routes uitgestippeld die iedereen op eigen tempo en volledig coronaproof kan afleggen: -rolstoelpadwandeling : 2.7 km door de bossen -knooppuntenwandeling 1 : 6 km (Kempense Heuvelrug) -knooppuntenwandeling 2 : 8.7 km (Kempense Heuvelrug) Je ontvangt een plannetje bij de start. Daar is ook een groot terras waar je kunt uitrusten, iets drinken en ...

Wanneer

  • 26 juni ’21
    van 13.30 u tot 17.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
nabij: Camping Floreal
adres
Herentalsesteenweg 64 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Tickets

Telefoon
0472/682678
e-mail
rudy.loos@telenet.be

Contact

website
dystonie.be

Info

We maken een ontspannende wandeling langs 3 routes uitgestippeld die iedereen op eigen tempo en volledig coronaproof kan afleggen:

-rolstoelpadwandeling : 2.7 km door de bossen
-knooppuntenwandeling 1 : 6 km (Kempense Heuvelrug)
-knooppuntenwandeling 2 : 8.7 km (Kempense Heuvelrug)

Je ontvangt een plannetje bij de start. Daar is ook een groot terras waar je kunt uitrusten, iets drinken en eventueel een hapje eten.

De Belgische Vereniging voor Dystoniepatiënten wil aanspreekpunt, informatiedeler en forum zijn om de sociale isolatie én de onbekendheid van dystonie te doorbreken. Dystonie is een neurologische stoornis met motorische inslag. De aandoening leidt tot abnormale spiercontracties, kent veel vormen en is atypisch door een diversiteit aan gradaties qua pijnklachten.
De gevolgen op vlak van welzijn en werk zijn niet te onderschatten. De aandoening betekent een omwenteling van levensplannen, zowel voor patiënt als familie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten