UITGESTELD: KOORLINK Koorconcert 2020-2021 Donne Domenica o.l.v. Patrick Van Looy

? Koorconcerten organiseren is tijdelijk verboden. ?? We plannen dit concert opnieuw in, zodra er terug koorconcerten mogen georganiseerd worden. Dit is vermoedelijk in het voorjaar van 2021. Praktische info: Mensen die reeds een ticket kochten voor het concert op 15 november 2020, zullen met dit ticket het uitgestelde concert kunnen bijwonen. De nieuwe uitvoeringsdatum van dit concert zal ...

Wanneer

  • 30 mei ’21
    van 16.00 u tot 17.15 u

Prijs

€ 18,00 (Basistarief: 18,00 €)

Waar

naam
Sint-Margaritakerk
adres
Tielendorp 34 2460 Tielen (Kasterlee)

Tickets

website
http://www.koorlink.be

Contact

Telefoon
014555384

Info

? Koorconcerten organiseren is tijdelijk verboden.

?? We plannen dit concert opnieuw in, zodra er terug koorconcerten mogen georganiseerd worden. Dit is vermoedelijk in het voorjaar van 2021.

Praktische info: Mensen die reeds een ticket kochten voor het concert op 15 november 2020, zullen met dit ticket het uitgestelde concert kunnen bijwonen.

De nieuwe uitvoeringsdatum van dit concert zal worden bekendgemaakt via de gekende kanalen.

Tijdelijk vermelden wij 30 mei 2021 als fictieve nieuwe datum. We vervangen dit zo snel mogelijk door de exacte datum.

Programmatitel: 'The hearth-fire burning'
Het dameskoor Donne Domenica koos als titel 'The hearth-fire burning'. De kern van het programma bestaat uit Engelse, romantische poëzie, in brand gestoken door enkele Vlaamse componisten als André Laporte, Gwendolyn Sommereyns en Martin Slootmaekers. Ook Ola Gjeilo, Edward Elgar en Zoltán Kodály passeren bij het vuur, dat eveneens brandt in vier Choral Hymns from the Rig Veda van Gustav Holst. Lien Keusters begeleidt op de harp en Annick en Edith Verboven geven warmte aan hun viool.

#veilignaarkoorconcerten #koorlinkcyclustielen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten