Callanetics

Deze informatie is niet meer actueel!
Callanetics is een intensieve methode om je arm-, buik-, heup-, bil- en dijspieren te verstevigen door in een correcte houding kleine, langzame bewegingen uit te voeren. De oefeningen concentreren zich telkens rond één spiergroep tegelijk. Dieper gelegen spiervezels worden geactiveerd. Het resultaat is verbluffend! Je voelt het al na één les! Verslapte spieren krijgen weer de juiste spanning. ...

Wanneer

 • 07 september ’20
  -
  21 juni ’21
  maandag
  van 09u. tot 21u.
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  van 09u. tot 21u.
  donderdag
  van 09u. tot 21u.
  vrijdag
  van 09u. tot 21u.
  zaterdag
  Gesloten
  zondag
  Gesloten

Waar

naam
sporthal Duineneind
adres
Duineneind 15 2460 Kasterlee

Contact

website
www.femmakasterlee.be

Info

Callanetics is een intensieve methode om je arm-, buik-, heup-, bil- en dijspieren te verstevigen door in een correcte houding kleine, langzame bewegingen uit te voeren.
De oefeningen concentreren zich telkens rond één spiergroep tegelijk. Dieper gelegen spiervezels worden geactiveerd. Het resultaat is verbluffend! Je voelt het al na één les!
Verslapte spieren krijgen weer de juiste spanning. Naast spierverstevigende oefeningen komen ook stretchoefeningen aan bod. Callanetics is een rustig bewegingsprogramma, ontspannend en tegelijkertijd heel doeltreffend voor je spieren.

Prijs: 45 € voor het eerste trimester
Schrijf je in in september dan ontvang je 10 € korting

De lessen starten de week van 7 september
Je kan geheel vrijblijvend deelnemen aan een gratis kennismakingsles
Je kan je ter plaatse inschrijven na de les.

Wanneer:
maandag 13:30 tot 14:30 uur Callanetics in de polyvalente zaal van het duineneind

woensdag 09:00 tot 10:00 uur Callanetics in de polyvalente zaal van het duineneind

donderdag 19:30 tot 20:30 uur Callanetics in de "Waaier"

Vrijdag 09:00 tot 10:00 uur Callanetics in de polyvalente zaal van het duineneind

Indien je niet kan aanwezig zijn op de les Callanetics tijdens uw lessenreeks mag je steeds aansluiten bij een andere les


Om de les zo coronaprrof door te laten gaan vragen we je om je eigen matje mee te brengen.Omdat we in het voorjaar van 2020 heel wat lessen moesten annuleren, geven we in september aan iedereen die zich inschreef voor de lessen fat-burn step, zumba dance, volleybal, BBB, callanetics, kleuter turnen, dance for fun of bodymix een korting van 15 € bij inschrijving voor een lessenreeks dit najaar (hoeft niet dezelfde les te zijn als vorig jaar).Per lessenreeks dat een gezinslid inschreef kan je genieten van een korting voor een nieuwe lessenreeks. Je kan de kortingen evt. combineren. Bv Je kleuter schreef zich in voor kleuterturnen en zelf schreef je in voor bodymix . In september wens je enkel in te schrijven voor Zumba dance dan geniet je van 30 € korting. Of je schreef vorig jaar in voor de les BBB en wil dit jaar deelnemen aan de lessen BBB en fat burn step dan krijg je voor 1 lessenreeks 15 € korting.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten