Podcastproject Het Bankje

Deze informatie is niet meer actueel!
OPENDOEK lanceerde op 14 juli in samenwerking met de Minister van Cultuur Jan Jambon, 100 amateurkunstenaars én meer dan 60 steden en gemeenten de Podcast HET BANKJE. De podcast HET BANKJE brengt theater zelfs in coronatijd tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje in een van de deelnemende steden en gemeenten en je bent getuige van de meest ...

Wanneer

  • 15 juli ’20
    -
    31 augustus ’20

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Doorheen de gemeente
adres
Op verschillende locaties 2460 Kasterlee

Info

OPENDOEK lanceerde op 14 juli in samenwerking met de Minister van Cultuur Jan Jambon, 100 amateurkunstenaars én meer dan 60 steden en gemeenten de Podcast HET BANKJE.De podcast HET BANKJE brengt theater zelfs in coronatijd tot bij het publiek: je neemt tijdens een wandeling of een fietstocht plaats op een bankje in een van de deelnemende steden en gemeenten en je bent getuige van de meest intieme, bizarre, aangrijpende dialogen die zich (misschien) hebben afgespeeld op de plek waar je zit.


De podcast HET BANKJE is te beluisteren van 15 juli tot 31 augustus in meer dan 60 steden en gemeenten verspreid over heel Vlaanderen.Om dit zomerse coronaproof theaterproject - naar een idee van Wim Chielens - te verwezenlijken, brachten we verschillende disciplines uit de amateurkunsten samen: theatermakers en -acteurs, schrijvers en visueel-grafische talenten. Allen samen hebben meer dan 100 amateurkunstenaars meegewerkt aan deze podcast bestaande uit 20 verschillende dialogen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Het bankje

Categorie

Organisatie

Deel deze pagina