Kangatraining outdoor

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ???? Hier kan je zowel met een draagzak als een kinderwagen aan meedoen. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter ...

Wanneer

 • 27 juni ’20
  -
  29 oktober ’20
  maandag
  Gesloten
  dinsdag
  Gesloten
  woensdag
  Gesloten
  donderdag
  van 10u. tot 11u.
  vrijdag
  Gesloten
  zaterdag
  van 10u. tot 11u.
  zondag
  Gesloten

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Work 4 it
adres
Niewstraat 39 2460 Tielen (Kasterlee)

Contact

Telefoon
0495316961
e-mail
tanya@kangatraining.be

Info

Wil jij weer lekker fit worden na je bevalling? Maar wil je jouw kindje nog niet missen? Dan ben je hier op de juiste plaats! Postnatale training en dragen is namelijk een ideale combi! ????

Hier kan je zowel met een draagzak als een kinderwagen aan meedoen. Meedoen kan vanaf 6-8 weken (keizersnede 12 weken) na de bevalling, mits je een 'ja' heb gehad om te sporten van je gynaecoloog of dokter en tot zolang je kindje een uur in de kinderwagen of draagzak wil zitten. Als je een draagzak of doek wil lenen kan dit ook zeker.

De les gaat enkel door als het niet regent. We zullen de avond voordien iets laten weten of de les doorgaat.

Doordat deze les in het weekend of in de week is kunnen ook mama's die al terug moeten werken meedoen. Je kan inscchrijven per keer en je hoeft niet de hele reeks te komen. Deze les zal doorgaan in Tielen.

Je kan éénmalig gratis komen proberen.

Opgeven is noodzakelijk en kan via https://kangatraining.info/be_nl/instructor/TanyaSmolderen/booking/2171

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten