Ouder-kind relaxatie

Deze informatie is niet meer actueel!
SAMEN MET JE KIND VERKENNEN WAT RUST KAN BRENGEN Een mini-reeks voor ouder/kind in duo (vanaf 6 jaar) waarbij je samen met je kind verschillende vormen van relaxatie gaat verkennen. Samen experimenteren met muziek en klank, samen luisteren, samen bewegen, samen ontdekken wat ontspannend voor je is … Een mix van speelse lichaamsgerichte en muzikale oefeningen. Soms wat meer actie, soms erg ...

Wanneer

  • 15 juli ’20
    van 18.15 u tot 19.15 u
  • 22 juli ’20 (wo)
    van 18.15 u tot 19.15 u

Prijs

€ 25,00 (Basistarief: 25,00 €)

Waar

naam
De Hoge Rielen
adres
Molenstraat 62 2460 Tielen

Info

SAMEN MET JE KIND VERKENNEN WAT RUST KAN BRENGEN
Een mini-reeks voor ouder/kind in duo (vanaf 6 jaar) waarbij je samen met je kind verschillende vormen van relaxatie gaat verkennen. Samen experimenteren met muziek en klank, samen luisteren, samen bewegen, samen ontdekken wat ontspannend voor je is … Een mix van speelse lichaamsgerichte en muzikale oefeningen. Soms wat meer actie, soms erg relax. Erg fijn om samen te doen en stimulerend in het onderling contact.
In deze kennismakingsworkshops ontdek je kort uiteenlopende manieren om samen te ontspannen. In het najaar wordt een verdiepende reeks georganiseerd, waar de verschillende werkvormen verder worden verkend en geoefend. In deze reeks zit ook een aparte oudersessie, waar ook ruimte is voor uitwisseling en wordt ingegaan op de specifieke noden.

Er zijn 2 groepen: Voor kinderen vanaf 6 jaar- 11 jaar en tieners vanaf 11 jaar. Elk kind brengt een aparte begeleider mee.
Er is geen enkele muzikale voorkennis nodig om deel te nemen.

WAT: 2 opeenvolgende workshops ouder-kind relaxatie
WAAR: De Hoge Rielen – Molenstraat – 2460 Lichtaart

DATA: Zondagen 8 en 22 maart
Kids 6 -12 jaar: 9u30 tot 10u30
Tieners vanaf 11 jaar: 10u45 – 11u45

PRIJS: 25€ per duo/reeks – (20€ kortingstarief) – max. 7 duo's

Vermeld bij inschrijving ook de leeftijd en naam van het kind.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten