Zomerdriedaagse Gezinsbond Nijlen 2020

Deze informatie is niet meer actueel!
Gezinsbond Nijlen trekt weer op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Verwacht je aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, lekkere maaltijden en voldoende drankjes, een mini-party, en nog veel meer! Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 ...

Wanneer

  • 16 augustus ’20
    -
    19 augustus ’20

Prijs

€ 97,50 (In de deelnameprijs zijn alle overnachtingen, activiteiten, maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen. Leden van de Gezinsbond mogen hun lidkaart-spaarkaart mee brengen en krijgen hier bij aanvang van de driedaagse nog 7,5 euro spaarkorting op geplaatst.)

Waar

naam
De Hoge Rielen
adres
Molenstraat 62 2460 Tielen

Info

Gezinsbond Nijlen trekt weer op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Verwacht je aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, lekkere maaltijden en voldoende drankjes, een mini-party, en nog veel meer! Niet te missen dus! Erkend door Afya vzw en geschikt voor kinderen van 6 t/m 13 jaar.

Op zondagavond breng je zelf je kind(eren) naar Kasterlee. Op woensdag komen we terug naar Nijlen met een bus. We starten zondagavond trouwens met een openluchtcinema in het bos, lekker gezellig. De zomerdriedaagse wordt begeleid door een ervaren animatorenteam en gecoördineerd door Gunther Melis van Gezinsbond Nijlen. Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be (klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator voor 'Gezinsbond Nijlen').
Alle activiteiten
foto:

Categorie

Organisatie

naam
Gezinsbond Nijlen

Deel deze pagina