Uilen- en wildwandeling

Deze informatie is niet meer actueel!
Heb je Hoge Mouw al eens in het donker bezocht? Zodra de nacht valt, komen er heel wat dieren tot leven die zich overdag schuil houden. In deze periode van het jaar zijn bosuilen volop op zoek naar een geschikte partner en hebben we kans om er één te horen. Misschien horen of zien we ook nog andere bewoners van het bos zoals vossen, reeën of muizen? Je kan best stevige schoenen, warme kledij ...

Wanneer

  • 18 januari ’20
    van 18.30 u tot 20.30 u

Waar

naam
Provinciaal Groendomein Hoge Mouw
adres
Lichtaartsebaan 45 2460 Kasterlee

Info

Heb je Hoge Mouw al eens in het donker bezocht? Zodra de nacht valt, komen er heel wat dieren tot leven die zich overdag schuil houden. In deze periode van het jaar zijn bosuilen volop op zoek naar een geschikte partner en hebben we kans om er één te horen. Misschien horen of zien we ook nog andere bewoners van het bos zoals vossen, reeën of muizen?
Je kan best stevige schoenen, warme kledij en een bescheiden zaklamp voorzien. Om het risico op valpartijen te vermijden, zijn tijdens deze avondwandeling geen honden toegelaten.
Doelgroep: gezinnen
Plaats van afspraak: Provinciaal Groendomein Hoge Mouw, Lichtaartsebaan 45, 2460 Kasterlee
Gratis deelname, inschrijven is noodzakelijk en kan vanaf 1 december 2019 tot en met 14 januari 2020.Een inschrijving wordt steeds per e-mail bevestigd. De inschrijvingen kunnen vroeger worden stopgezet als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten