Relaxatie door piano, klank en stem

Deze informatie is niet meer actueel!
Een MOMENT VOOR JEZELF, even uit de stroom van de dag, … stilstaan en voelen wat er is in het HIER EN NU, ONTSPANNEN via ADEM, STEM en KLANK! We starten telkens met een EENVOUDIGE OEFENING om rustig bij jezelf te komen: ademhalings- en lichaamsoefeningen, imaginatie, … om een eerste stap naar ontspanning te zetten. Hierbij krijg je ook tips om deze in te passen in je dagelijkse leven. Daarna ...

Wanneer

 • 09 september ’19
  van 19.00 u tot 20.00 u
 • 14 oktober ’19 (ma)
  van 19.00 u tot 20.00 u
 • 04 november ’19
  van 19.00 u tot 20.00 u
 • 09 december ’19 (ma)
  van 19.00 u tot 20.00 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €)

Waar

naam
Muziekruimte Vlinderklanken
adres
Bareelstraat 2 2460 Tielen (Kasterlee)

Contact

Telefoon
0486555334
e-mail
vlinderklanken@gmail.com

Info

Een MOMENT VOOR JEZELF, even uit de stroom van de dag, … stilstaan en voelen wat er is in het HIER EN NU, ONTSPANNEN via ADEM, STEM en KLANK!
We starten telkens met een EENVOUDIGE OEFENING om rustig bij jezelf te komen: ademhalings- en lichaamsoefeningen, imaginatie, … om een eerste stap naar ontspanning te zetten. Hierbij krijg je ook tips om deze in te passen in je dagelijkse leven.

Daarna kan je LIGGEN GENIETEN van een KLANKBAD . Laat je onderdompelen en meedrijven via de klanken en trilling van verschillende instrumenten en stem, en wordt “Effe gewoon zen"!

In het klankbad worden verschillende instrumenten bespeeld: piano, klankschalen, regenbuis, belletjes, ocean drum, fluit, shruti, kalimba, stemvorken, … en de stem. De instrumenten worden bespeeld rond en over je heen terwijl je neerligt.

Je hoeft hier geen enkele specifieke achtergrond voor te hebben, enkel de intentie om een moment voor jezelf te nemen!

MEEBRENGEN: Matje, deken, eventueel kussen. Draag best gemakkelijke kledij en sokken.

Inschrijving nodig wegens beperkt aantal plaatsen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten