Het circus Pepino komt naar Lichtaart (Kasterlee), aug. 2019

Deze informatie is niet meer actueel!
Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien. De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen. Het zijn geen genummerde plaatsen. Het is niet nodig om uw tickets te reserveren. Data en uren zijn correct op de publiciteitsborden. We ...

Wanneer

  • 27 augustus ’19
    van 18.00 u tot 19.30 u
  • 28 augustus ’19 (wo)
    van 14.00 u tot 15.30 u

Prijs

€ 10,00 (Basistarief: 10,00 €; stoelen: 15,00 €)

Waar

naam
Molenspoor Lichtaart (Kasterlee)
adres
Molenspoor 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Contact

e-mail
circuspepino@hotmail.com

Info

Circus Pepino geeft een leuke voorstelling met veel diertjes. Er zijn pony's, een kameel, clowns, jongleurs, acrobaten enz. te zien. De toegangsprijzen zijn zeer sociaal: banken 10 euro, stoelen 15 euro zowel voor kinderen (vanaf 2 jaar) als volwassenen. Het zijn geen genummerde plaatsen. Het is niet nodig om uw tickets te reserveren. Data en uren zijn correct op de publiciteitsborden.
We geven grote kortingen voor scholen en rusthuizen. We vragen 5 euro per persoon. Vanaf 100 personen geven we extra voorstellingen voor uw groep. Gelieve dit door te geven via e-mail. Reservatie voor groepen en informatie: circuspepino@hotmail.com.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten