Fendt Fieldworks - Zomerbar De Hoge Rielen

Deze informatie is niet meer actueel!
We sluiten de maandagconcerten af met Fendt Fieldworks. Fendt Fieldworks is een akoestisch sidekick-project van The John Deere Experience. De band brengt een fijnbesnaarde melange van rockcovers en steekt de songs daarbij in een verrassend akoestisch jasje. Fendt Fieldworks staat voor een kamerbrede nummerkeuze, soms akelig dicht bij het origineel, dan weer in heel eigenwijze bewerking. Hand- ...

Wanneer

  • 26 augustus ’19
    van 20.30 u tot 23.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
De Hoge Rielen
adres
Molenstraat 62 2460 Tielen

Info

We sluiten de maandagconcerten af met Fendt Fieldworks. Fendt Fieldworks is een akoestisch sidekick-project van The John Deere Experience.

De band brengt een fijnbesnaarde melange van rockcovers en steekt de songs daarbij in een verrassend akoestisch jasje. Fendt Fieldworks staat voor een kamerbrede nummerkeuze, soms akelig dicht bij het origineel, dan weer in heel eigenwijze bewerking. Hand- en maatwerk, geleverd door 5 doorwinterde muzikanten.

Tijdens de Cozy Mondays op de Zomerbar van De Hoge Rielen kan je genieten van intieme, gezellige, semi-akoestische concertjes. Voor wie het wat meer mag swingen, zijn er de optredens op de Funky Wednesdays.

De Zomerbar van De Hoge Rielen is van 29 juni t.e.m. 1 september elke dag open van 14 uur tot 00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten