NoodweerBenelux op klimaattournéé in Kasterlee

Deze informatie is niet meer actueel!
Klimaatverandering is een onderwerp dat bijna dagelijks het nieuws haalt maar wat zijn de gevolgen voor de inwoners van Kasterlee? Op deze vraag probeert NoodweerBenelux, een snel groeiend weerbedrijf voor België en Nederland, een antwoord te geven. Twee wetenschappers die in klimaatonderzoek gespecialiseerd zijn, zullen op dinsdag 25 juni dieper ingaan op de feiten en gevolgen van de ...

Wanneer

  • 25 juni ’19
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Kasterlee
adres
Pastorijstraat 8 2460 Kasterlee

Info

Klimaatverandering is een onderwerp dat bijna dagelijks het nieuws haalt maar wat zijn de gevolgen voor de inwoners van Kasterlee? Op deze vraag probeert NoodweerBenelux, een snel groeiend weerbedrijf voor België en Nederland, een antwoord te geven.

Twee wetenschappers die in klimaatonderzoek gespecialiseerd zijn, zullen op dinsdag 25 juni dieper ingaan op de feiten en gevolgen van de klimaatverandering. Waarom en hoe het klimaat verandert vormt het uitgangspunt van Samuel Helsen. De effecten van het veranderende klimaat neemt Lander Van Tricht voor zijn rekening. Hij zal ook specifiek ingaan op Kasterlee en omstreken. De klimaatverandering gaat immers veel verder dan een stijgende zeespiegel en minder gletsjers. Hittegolven en felle onweersbuien zullen een impact hebben op de land- en tuinbouw maar ook op het dagdagelijkse leven van iedereen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten
foto: Klimaattournéé foto: Editie Merksplas

Categorie

Organisatie

naam
NoodweerBenelux

Verwante activiteiten

Deel deze pagina