Carré Curieux - Famille choisie

Deze informatie is niet meer actueel!
De vier leden van Carré Curieux beschouwen zich als vier broers. Hoewel ze geen echte familie zijn van elkaar, zijn ze het wel geworden. Sommigen zeggen dat je je familie niet kiest. Wel, zij kozen hun familie. Famille choisie gaat over kunstmatige en toch zeer concrete familierelaties die ontstaan wanneer vier circusartiesten dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige ...

Wanneer

  • 14 juni ’19
    van 20.15 u tot 21.25 u
  • 15 juni ’19 (za)
    van 20.15 u tot 21.25 u
  • 16 juni ’19
    van 19.00 u tot 20.10 u

Prijs

€ 20,00 (Basistarief: 20,00 €; Vriendenpas: 17,00 €)

Waar

naam
Grasveld
adres
Molenstaat 54 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Contact

website
www.schaliken.be

Info

De vier leden van Carré Curieux beschouwen zich als vier broers. Hoewel ze geen echte familie zijn van elkaar, zijn ze het wel geworden. Sommigen zeggen dat je je familie niet kiest. Wel, zij kozen hun familie.

Famille choisie gaat over kunstmatige en toch zeer concrete familierelaties die ontstaan wanneer vier circusartiesten dagelijks samenleven, wroeten aan een project en een eigenzinnige kijk geven op het idee van een familie en een gemeenschap.

De eerste collectieve voorstelling van Carré Curieux toerde de hele wereld rond en werd door pers en publiek lovend onthaald. Daarna maakte het gezelschap enkele kleinere producties en straatvoorstellingen. Elk lid is gespecialiseerd in een paar circusacts: doek, Chinese mast, jongleren met vliegers en ballen, touw, eenwieler, zeepbellen, diabolo en luchtacrobatie.

Nu beslisten de vier originele leden om een ambitieus project te creëren in een tent. Het publiek wordt uitgenodigd om binnen te kijken bij vier vrienden die al zo lang samen wonen dat ze familie geworden zijn. Een vreemde familie in een vreemd huis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten