40 jaar Kemp'ner Musikanten

Deze informatie is niet meer actueel!
Blaaskapel de Kemp'ner Musikanten bestaat 40 jaar en dit willen wij samen met jou vieren. Daarom nodigen wij je van harte uit op hun Kemp'ner Festival op zondag 2 juni 2019. Dit jaar zijn wij zeer verheugd om de topblaaskapel “Milocanka” uit Tsjechië als gastkapel te hebben. Milocanka werd in 1982 opgericht door jonge musici uit Milotice. De meeste muzikanten waren voormalig lid van het ...

Wanneer

  • 02 juni ’19
    van 13.30 u tot 18.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
OC Tielen
adres
Kasteeldreef 34 2460 Kasterlee

Contact

website
www.kempnermusikanten.com

Info

Blaaskapel de Kemp'ner Musikanten bestaat 40 jaar en dit willen wij samen met jou vieren. Daarom nodigen wij je van harte uit op hun Kemp'ner Festival op zondag 2 juni 2019. Dit jaar zijn wij zeer verheugd om de topblaaskapel “Milocanka” uit Tsjechië als gastkapel te hebben. Milocanka werd in 1982 opgericht door jonge musici uit Milotice. De meeste muzikanten waren voormalig lid van het jeugdblazerorkest. Vandaag zijn er nog 5 voormalige leden in de band.

Een grote invloed op het orkest hadden voormalig band-meester Mr. Bohumil Zboril en de leider van het jeugdorkest Mr. Ludvik Soustružnik. De band ontwikkelde zich verder door de jaren heen met de hulp van volgende artistieke leiders : František Kundrata , Antonin Pavluš , Václav Smola , Miloš Procházka en Zdenek Gurský.

Milocanka was te horen in Polen , Oostenrijk , Duitsland , Zwitserland ,België , Nederland , Italië en Frankrijk. De band heeft opnames gerealiseerd met de Tsjechische radio in Brno en met de tsjechische televisie. Het wordt een ongekend prachtige muzieknamiddag die je beslist niet mag missen. De toegangsprijs is ons presentje naar jullie toe en is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten