Natuursportendag Landelijke Gilde

Deze informatie is niet meer actueel!
Kanovaren en fietsen op of langs de Nete, met in de namiddag een rondleiding doorheen natuurreservaat 'De Zegge' onder leiding van Bert Veris en collega's. Afsluiten doen we met een BBQ op 'Ark van Noë'. De kano-vaarders vertrekken aan de watermolen in Retie en varen tot Ark van Noë in Lichtaart. Zij komen daar toe iets na de middag. Vooraf zijn ze om 9u per auto toegekomen aan de Ark Van ...

Wanneer

  • 21 juli ’19
    van 00.00 u tot 23.59 u

Prijs

€ 4,00 (Basistarief: 4,00 €; Kano 1persoons: 14,00 €; Kano 2 persoons: 18,00 €; Kano Canadees: 20,00 €; BBQ volwassene: 20,00 €; BBQ kinderen -12: 10,00 €)

Waar

naam
Ark van Noe
adres
Arkstraat 6 2460 Lichtaart (Kasterlee)

Info

Kanovaren en fietsen op of langs de Nete, met in de namiddag een rondleiding doorheen natuurreservaat 'De Zegge' onder leiding van Bert Veris en collega's. Afsluiten doen we met een BBQ op 'Ark van Noë'.


De kano-vaarders vertrekken aan de watermolen in Retie en varen tot Ark van Noë in Lichtaart. Zij komen daar toe iets na de middag. Vooraf zijn ze om 9u per auto toegekomen aan de Ark Van Noë, vanwaar vervoer vervoer is voorzien met huifkar en vrijwilligertaxi's naar Retie.


De fietsers komen om 11u samen op de parking Cardijnlaan in Herenthout, om iets na de middag toe te komen aan Ark van Noë.

In de namiddag gaan we in drie groepen naar het natuurreservaat 'De Zegge'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten