Zomerdriedaagse 2019 - Gezinsbond Nijlen (voor 7-13 -jarigen) (met overnachting)

Deze informatie is niet meer actueel!
Gezinsbond Nijlen trekt op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee... en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Je mag je verwachten aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, een kookteam dat voor voldoende lekkers en drankjes tussendoor zal zorgen, een mini-party, ... Niet te missen dus! 's Maandags (19/08) breng je zelf ...

Wanneer

  • 19 augustus ’19
    -
    22 augustus ’19

Prijs

€ 92,50 (De prijs omvat alle maaltijden, drankjes, 3 overnachtingen, busvervoer terug, activiteiten, begeleiding en verzekering (all in). Leden van de Gezinsbond krijgen 5 euro spaarkorting op hun lidkaart.)

Waar

naam
De Hoge Rielen
adres
Molenstraat 62 2460 Kasterlee

Info

Gezinsbond Nijlen trekt op zomerdriedaagse naar De Hoge Rielen in Kasterlee... en wees maar zeker dat ons begeleidersteam er een geweldig mini-kamp van gaat maken! Je mag je verwachten aan bosspelen, een avondspel, kampvuur, spel en sport, crea, een kookteam dat voor voldoende lekkers en drankjes tussendoor zal zorgen, een mini-party, ... Niet te missen dus!

's Maandags (19/08) breng je zelf je kind(eren) naar Kasterlee. Ze zijn welkom tussen 18.30 uur en 19 uur. Op donderdag (22/08) komen we met een bus terug naar Nijlen. De driedaagse is erkend door Afya (jeugddienst van de Gezinsbond). Inschrijven en betalen gebeurt online via www.ticketgang.be - klik op 'koop hier je tickets' en kies bij organisator 'Gezinsbond Nijlen' (inschrijven zonder account). Het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang.
Alle activiteiten