Het Groot Dictee Heruitgevonden

Deze informatie is niet meer actueel!
Het Groot Dictee der Nederlandse taal was een wedstrijd in het correct spellen van de Nederlandse taal, die van 1990 tot 2016 jaarlijks in december werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie. Jammer genoeg was er in 2017 geen Groot Dictee meer op de televisie maar de bibliotheek van Mechelen heeft het nieuw leven ingeblazen met 'het Groot Dictee HERUITGEVONDEN'. Op vrijdagavond ...

Wanneer

  • 07 december ’18
    van 20.00 u tot 22.00 u

Prijs

Gratis (Basistarief: 0,00 €)

Waar

naam
Bibliotheek Kasterlee
adres
Pastorijstraat 8 2460 Kasterlee

Contact

Telefoon
014850011
e-mail
bibliotheek@kasterlee.be

Info

Het Groot Dictee der Nederlandse taal was een wedstrijd in het correct spellen van de Nederlandse taal, die van 1990 tot 2016 jaarlijks in december werd uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.
Jammer genoeg was er in 2017 geen Groot Dictee meer op de televisie maar de bibliotheek van Mechelen heeft het nieuw leven ingeblazen met 'het Groot Dictee HERUITGEVONDEN'.

Op vrijdagavond 7 december 2018 kan je simultaan in een zestigtal bibliotheken over heel Vlaanderen deelnemen.

Geen paniek, dit dictee zit niet volgepropt met moeilijke woorden die mijlenver afstaan van het dagelijkse taalgebruik. En u hoeft ook niet te vrezen voor een complete afgang met een gemiddelde van achttien spelfouten, want in deze heruitgegeven vorm, kan u zelfs winnen met dertig fouten! Er worden namelijk een aantal spelelementen ingebouwd waar creativiteit en snelheid een rol spelen en die minstens even belangrijk zijn om het dictee te winnen. Waag dus je kans!

Het aantal deelnemers is beperkt dus vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Concept: Bibliotheek Mechelen en Ludo Permentier

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten