Chirofeesten Kasterlee

Deze informatie is niet meer actueel!
Een fantastisch driedaagse voor jong en oud: Al joggend beginnen we de vrijdagavond, aansluitend een optreden van de plaatselijk wereldberoemde Brabasonic + marginale afterparty. Zaterdag een leuke kiennamiddag en Mega-Chirofuif. Zondag Kubbtornooi, Vlaamse kermis met stormbaan, gezellig terrasje en bbq + 's avonds 80-90-00-Fuif. Op vrijdag 10 augustus openen we de Chirofeesten met een ...

Wanneer

  • 10 augustus ’18
    van 00.00 u
  • 11 augustus ’18 (za)
    van 00.00 u
  • 12 augustus ’18
    van 00.00 u tot 23.59 u

Waar

naam
Chiro Kasterlee
adres
Mgr Miertsstraat 40 2460 Kasterlee

Contact

website
www.chirokasterlee.be

Info

Een fantastisch driedaagse voor jong en oud: Al joggend beginnen we de vrijdagavond, aansluitend een optreden van de plaatselijk wereldberoemde Brabasonic + marginale afterparty. Zaterdag een leuke kiennamiddag en Mega-Chirofuif. Zondag Kubbtornooi, Vlaamse kermis met stormbaan, gezellig terrasje en bbq + 's avonds 80-90-00-Fuif.

Op vrijdag 10 augustus openen we de Chirofeesten met een allereerste halfoogstjogging, achteraf kan je uitblazen met een fantastisch samengesteld popgroepje bestaande uit Kastelse muzikanten, zij warmen u op voor het grote werk van Brabasonic: Zij spelen van 'Seven Horses in the Sky' tot 'Beauty Booty Killer Queen'. Van 'Nacht Und Nebel' tot 'dEUS'. Met pompende bas, vette drums en gitaarwerk, afgewerkt met keys en sampling, knallen ze ertegenaan. U zal verrast zijn! De after-marginal-party met DJ Skippy zal de avond compleet zot maken.
Zaterdag, rond 13.00u, gaat de tent open voor een grote kiennamiddag met een geweldige prijzenkast. 's Avonds ,om 19.00u, begint de kinderdisco om over te gaan naar de Mega-Chirofuif met superdj's als Party Noize, Thomson en Toeti & Wiwi! Ambiance verzekerd! Zondagnamiddag, 14.00u, kan je mee komen doen met het KUBB tornooi of amuseren op een onvervalste Vlaamse kermis mét stormbaan, gekke fietsen, sjoelbak, enz., je kan er ook gewoon komen genieten van een gezellig terrasje of een overheerlijke BBQ. 's Avonds sluiten we af met een 80-90-00 fuif met DJ Otto! Veel beter kan een weekend niet worden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Alle activiteiten