Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: 24 april: Buitenspeeldag

24 april: Buitenspeeldag

Kom woensdag 24 april in het domein Rulheyde mee buiten spelen tussen 13 en 16 uur! Breng ook je mama, papa, oma,... mee want begeleiding van een volwassene is noodzakelijk.

lees meer
foto: Draag compost op handen

Draag compost op handen

Het recyclagepark van Kasterlee neemt deel aan de compostactie van Vlaco. Bij aankoop van duurzame compost krijg je er tijdens de actieperiode gratis een paar tuinhandschoenen cadeau.

lees meer
foto: Biekenbusseltje b(l)oeit zoekt marktkramers

Biekenbusseltje b(l)oeit zoekt marktkramers

Het volksfeest 'Biekenbusseltje b(l)oeit' is op zoek naar verenigingen, lokale ondernemers en inwoners die willen deelnemen aan de creatieve markt met streeklekkers en/of b(l)oeiende animatie.

lees meer
foto: Oh jawel, sport en spel!

Oh jawel, sport en spel!

Elke zondag tot en met 16 juni kunnen schoolgaande kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een uurtje 'SPORT EN SPEL'. Aan Sporthal Duineneind zorgen animatoren van Speelvogels voor dolle pret.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Nieuws

 • foto dakisolatie
  9 apr

  Doe mee met de groepsaankoop dakisolatie en groendaken

  Heb je een woning of huurwoning die van voor 1 januari 2006 aangesloten is op het elektriciteitsnet? Dan moet je dak tegen 2020 geïsoleerd zijn. Met een groepsaankoop wil de gemeente in samenwerking met IOK de laatste twijfelaars overtuigen om hun dak te isoleren.
 • foto bij hvz taxandria
  2 apr

  Heb je een vurig hart voor de brandweer?

  Hulpverleningszone Taxandria gaat op zoek naar 50 vrijwillige brandweermannen en -vrouwen voor brandweerposten in onder meer Kasterlee. Heb je altijd al gedroomd om bij de brandweer te werken? Grijp dan nu je kans!
 • gemeentehuis Kasterlee
  2 apr

  Nieuwe vacatures

  Op zoek naar een nieuwe job? Goed nieuws, het gemeentebestuur van Kasterlee en het OCMW zijn voor verschillende diensten op zoek naar nieuwe medewerkers. Lees verder en ontdek alle openstaande vacatures. Je kandidaat stellen kan tot 24 april 2019.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter