Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Heraanleg Goorseweg

Heraanleg Goorseweg

Van 26 maart 2018* tot en met 8 juni 2018* wordt de Goorseweg heraangelegd. De Goorseweg is dan volledig afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers. Er is een omleiding voorzien.

lees meer
foto: Werken Walravens en Verkeshoek

Werken Walravens en Verkeshoek

Van 19 februari t.e.m midden april 2018 worden betonherstellingen uitgevoerd in Walravens. De weg wordt afgesloten aan de brug over de Aa. De omleiding loopt via De Vloeien.

lees meer
foto: Tielen Muziekdorp: 1 jaar lang!

Tielen Muziekdorp: 1 jaar lang!

Vanaf 1 september haalt het enthousiaste Tielen alles uit de kast om je te overdonderen met het project Tielen Muziekdorp! Geniet een jaar lang mee van de geweldige Tielense muzikale evenementen.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Nieuws

 • houtexploitatie
  16 mrt

  Gemeentebestuur houdt rekening met bezorgdheden rond bosbeheer

  Het gemeentebestuur kreeg de afgelopen weken heel wat vragen over de impact van de bosbeheerswerken aan Duivelskuil en het Zwart Water. Om rekening te houden met deze bezorgdheden, werd aan de betrokken instanties* gevraagd om voorlopig geen nieuwe ontbossingen en grote kappingen op te starten,
 • gidsen
  14 mrt

  21 mensen schreven in voor gidsenopleiding Slapende Reus

  Hilde, Ludo, Jan, Mien, Annemie … en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Meer dan 20 mensen hebben zich ingeschreven voor de gidsenopleiding 'Slapende Reus' die start op 24 maart 2018.
 • Curieuzeneuzen
  12 mrt

  Kasterlee neemt deel aan CurieuzeNeuzen

  Op 23 februari lanceerde Universiteit Antwerpen in samenwerking met de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) en De Standaard CurieuzeNeuzen Vlaanderen. Dit project zal tijdens de maand mei de luchtkwaliteit meten in 20.000 straten over heel Vlaanderen.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter