Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Nieuwejaarkezoete

Nieuwejaarkezoete

Op 31 december gaan de Kastelse kinderen op pad om mensen een 'gelukkig Nieuwjaar' te wensen. Dit jaar doen ze dit met een nieuwe Nieuwjaarszak! En we delen ook affiches uit om aan de raam te hangen.

lees meer
foto: Tentoonstelling 'Alles uit de kast'

Tentoonstelling 'Alles uit de kast'

Nog tot 26 januari kan je in de bib van Kasterlee niet alleen boeken raadplegen, je kan er ook de geschiedenis van Kasterlee, Lichtaart & Tielen duiken aan de hand van tal van archeologische vondsten.

lees meer
foto: Biertocht ook dit jaar populair

Biertocht ook dit jaar populair

Tijdens de koudste maanden genieten vele mensen van wandelingen in Kasterlee. Voor het tweede jaar op rij kunnen ze van een extraatje genieten tijdens de biertocht 'D'r was es... Thiele kerremis'.

lees meer
foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur

Nieuws

 • feestbus
  1 dec

  Oudejaarsnachtbiljet

  Ook tijdens de oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Hiervoor maak je gebruik van een Oudejaarsnachtbiljet.
 • foto www.veiligverkeer.be
  14 nov

  Maak je zichtbaar in het verkeer

  Stilaan zitten we in de donkerste maanden van het jaar. En als het donker is, dan doen we het licht aan. Dat is vanzelfsprekend, niet? Vergeet dan ook je fietslicht niet aan te doen als je fietst in het donker. Nog meer tips om zichtbaar in het verkeer te zijn ontdek je verder.
 • foto door Erfgoed Noorderkempen
  8 nov

  Tentoonstelling 'Alles uit de kast'

  Van 24 november tot en met 26 januari kan je in de bibliotheek van Kasterlee niet alleen boeken raadplegen, je kan er dan ook de geschiedenis van Kasterlee, Lichtaart en Tielen ontdekken aan de hand van tal van archeologische vondsten.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter