Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Werken Tielensteenweg

Werken Tielensteenweg

Nog tot april worden aan Tielensteenweg rioleringswerken uitgevoerd, en wordt het fietspad verbreed. Alle verkeer moet een omleiding volgen.

lees meer
foto: Tielen Muziekdorp: 1 jaar lang!

Tielen Muziekdorp: 1 jaar lang!

Vanaf 1 september haalt het enthousiaste Tielen alles uit de kast om je te overdonderen met het project Tielen Muziekdorp! Geniet een jaar lang mee van de geweldige Tielense muzikale evenementen.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Vandaag gesloten

Nieuws

 • 20170703 werken Poederleesteenweg Lichtaart (14) (Large)
  10 nov

  Poederleesteenweg open voor verkeer

  Vroeger dan gepland is de Poederleesteenweg terug open. Door het vochtige weer kon echter nog geen belijning geplaatst worden. Dit gebeurt in de week van 20 november. In tussentijd houdt de politie extra toezicht. Bovendien zijn er borden geplaatst om het verkeer te waarschuwen.
 • huur
  7 nov

  Infosessie 'Rechten en plichten van huurders'

  Waarop moet je letten bij de keuze van een huurwoning? Wat hoort er in een huurovereenkomst te staan? Hoe zit het met de plaatsbeschrijving en de huurwaarborg? Kan je je huurcontract zomaar opzeggen?
 • Logo Tielen Muziekdorp
  30 okt

  Tielen Muziekdorp zoekt huiskamers én artiesten!

  Tielen Muziekdorp biedt een unieke ervaring door gratis live muziek naar de huiskamers te brengen. Hiervoor gaan we op zoek naar inwoners die hun huiskamer, garage, tuin,… willen openstellen voor muziekliefhebbers.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter