Gemeente Kasterlee

In de kijker

foto: Wat is jouw favoriete erfgoed?

Wat is jouw favoriete erfgoed?

En wat moet er met dat erfgoed volgens jou gebeuren? Laat het weten aan Erfgoed Noorderkempen door een enquête in te vullen. Naar de resultaten kan je op 19 juni gaan luisteren in Beerse.

lees meer
foto: Meld een Aziatische hoornaar

Meld een Aziatische hoornaar

Zag je een Aziatische hoornaar? Deze soort is schadelijk voor bijen en andere insecten en sinds 2 jaar duikt deze soort op in België. Eentje gezien? Meld het dan op vespawatch.be.

foto: werken Poederleesteenweg

werken Poederleesteenweg

De aanleg van een fietspad met rioleringswerken, herinrichting kruispunten en bushaltes, ... langs de N134 tussen Lichtaart en Poederlee start op 17 september. Midden 2019 moeten de werken klaar zijn.

lees meer
foto: Biekenbusseltje b(l)oeit

Biekenbusseltje b(l)oeit

Op zondag 23 juni kan je tussen 14 en 18 uur onder het mooiste bladerdek in Kasterlee centrum terecht voor alles wat met groeit en b(l)oeit te maken heeft tijdens 'Biekenbusseltje b(l)oeit'.

lees meer
Previous Next

Gemeentehuis Kasterlee

adres
Markt 12460 Kasterlee
tel.
014 85 00 01
e-mail
info@kasterlee.be
Open vandaag: 9-12 uur / 14-17 uur / 18-20 uur

Nieuws

 • ondertekening werftransport
  14 jun

  Persbericht: Gemeente Kasterlee ondertekent Charter Werftransport

  Het gemeentebestuur van Kasterlee heeft het Charter Werftransport ondertekend en werkt zo samen met de bouwsector voor een bereikbare en veilige schoolomgeving tijdens werken.
 • foto Martine Dams
  11 jun

  Vergeet de mooie dagen niet

  Op donderdag 20 juni vindt het tweede zorgcafé van 2019 plaats in het OC Kasterlee. Martine Dams brengt die avond met het liedjesprogramma 'Vergeet de mooie dagen niet' dementie onder de aandacht.
 • adviesraden
  4 jun

  Is meedenken over het beleid iets voor jou?

  Lokale adviesraden spelen een belangrijke rol bij het voorbereiden van het beleid, maar ook bij de uitvoering en bijsturing ervan. We hebben in Kasterlee elf adviesraden. Lees verder en ontdek de raden waarvoor we vers bloed zoeken.
Bekijk alle nieuwsitems

Kasterlee op twitter