Gemeente Kasterlee

Nieuwsoverzicht

23 resultaten gevonden.

 • Alle berichten
 • bloemenwijk op 20 mrt

  Tentoonstelling plannen ‘masterplan bloemenwijk’ Lichtaart

  Iedereen is van harte welkom op de tentoonstelling 'Masterplan bloemenwijk' die plaatsvindt in de Kringwinkel, Anjerlaan-Krokuslaan (tijdens de openingsuren) van dinsdag 21 maart t.e.m. zaterdag 1 april.
 • buurtfeest op 17 mrt

  Buurtfeest? Vraag tijdig je subsidie aan!

  Wist je dat het gemeentebestuur je buurtfeest of straatbarbecue financieel mee ondersteunt?
 • ocmw op 17 mrt

  Vacature maatschappelijk assistent(e)

  Het OCMW van Kasterlee werft een maatschappelijk assistent(e) aan. Solliciteren kan nog tot en met 7 april.
 • Tielen op 16 mrt

  Vervangende busdienst tijdens werken aan traject Turnhout - Tielen

  Van 1 tot 10 april is de lijn Tielen – Turnhout volledig onderbroken. Infrabel voert er werken uit aan overweg 96 (ter hoogte van de N140 Steenweg op Gierle in Turnhout). Bijkomend worden er op het traject tussen Turnhout en Tielen ook twee duikers aangelegd.
 • avonturendag op 12 mrt

  Avonturendag op 11 april - voor durvers van 12 tot 18 jaar!

  Enkel échte avonturiers (12 tot 18 jaar) schrijven zich in voor de spannende speleologietocht of het adembenemende adrenalineparcours op 11 april. Durf je?
 • vrijwilligerswerk op 4 mrt

  Dankjewel vrijwilliger!

  Wist je dat in Kasterlee een 700-tal vrijwilligers zich met hart en ziel inzetten om anderen te helpen? Bedankt vrijwilligers, voor wie jullie zijn, en wat jullie doen! Wil je je zelf graag vrijwilligerswerk doen in onze gemeente?
 • Tunnel op 3 mrt

  Studie verkeerseffecten Noord-Zuidverbinding staat online

  In de loop van 2016 voerde het Vlaams verkeerscentrum verkeersmetingen uit om het effect van de Noord-Zuidverbinding op het verkeer (aantal voertuigen, gevolgde routes, herkomst verkeer, reistijden, leefbaarheid,...) in kaart te brengen.
 • sportlaureaten op 24 feb

  Proficiat sportlaureaten 2016

  Dankjewel aan iedereen die gestemd heeft op de kandidaten, en uiteraard gefeliciteerd aan alle sporters!
 • Musee Kadee op 13 feb

  Registreren & inschrijven paasactiviteiten

  Vanaf 2017 gebeuren alle inschrijvingen voor activiteiten van de vrijetijdsdiensten (jeugd, sport, cultuur) online via i-school.
 • zelfverdediging op 7 feb

  Lessen zelfverdediging voor vrouwen en meisjes vanaf 14 jaar.

  Onder deskundige begeleiding van trainers van gevechtssportclub Sin Ryuu Ju Jutsu Wabi leer je mogelijke risico's te herkennen en jezelf te verdedigen.
 • peuterspeelpunt op 7 feb

  NIEUW: peuterspeelpunt Peuters&zo start donderdag 9 februari

  Om de twee weken kan je op donderdagvoormiddag van 9 tot 12 uur samen met je peuter komen spelen op het peuterspeelpunt in De Malle Molen (Schoolstraat 55 - Lichtaart).
 • loket op 31 jan

  Aanpassing prijzen administratieve stukken

  De prijzen van enkele elektronische documenten werden geïndexeerd, terwijl sommige stukken door administratieve vereenvoudiging net goedkoper worden.
 • werken gierlebaan op 25 jan

  Start werken aan fietspaden Gierlebaan

  Een aannemer start op donderdag 26 januari met aanpassingswerken aan de fietspaden van de Gierlebaan. De werken werden eerder uitgesteld door het aanhoudende vriesweer.
 • vrijwilligers op 23 jan

  Zoek je vrijwilligerswerk in Kasterlee?

  Voortaan vind je een gemeentelijke databank met uitsluitend vrijwilligersvacatures terug op deze website. Je geeft enkele criteria in en de zoekmachine doet de rest. Ook Kastelse verenigingen kunnen van deze tool gebruik maken om vrijwilligers te vinden.
 • parking gemeentehuis op 12 jan

  Werken aan Binnenpad: hoe omrijden? Waar parkeren?

  De omgeving van het ontmoetingscentrum (OC) Kasterlee wordt (her)aangelegd. De werken zullen tot midden juni 2017 duren. Binnenpad is dan afgesloten voor alle verkeer, ook voor fietsers en voetgangers.
 • winterdienst op 6 jan

  Winterweer - wordt er in mijn straat gestrooid?

  De strooidiensten staan paraat om de wegen en fietspaden zo goed mogelijk berijdbaar te maken. Wist je dat je het volledige winterplan online kan raadplegen? In het winterplan staan de straten waar gestrooid zal worden en de strooivolgorde.
 • seniorenraad op 5 jan

  Alle 55-plussers welkom op jaarlijkse algemene vergadering seniorenadviesraad

  De raad van bestuur van de seniorenadviesraad nodigt elke 55-plusser van Kasterlee uit op hun jaarlijkse algemene vergadering op dinsdag 7 februari om 9 uur in zaal DOMUS - sportcomplex Tielenhei in Tielen.
 • PWA op 3 jan

  Wijziging zitdagen/openingsuren PWA

  Door een reorganisatie binnen PWA wijzigen de zitdagen en/of openingsuren vanaf 1 januari 2017. Voortaan kan je voor de PWA-dienstverlening terecht op: gemeentehuis Kasterlee: maandag 9 - 12 uur Sociaal Huis Lichtaart: dinsdag 9 - 12 uur bib Tielen: laatste vrijdag van de maand 9.30 - 11 uur
 • 70 km op 13 dec

  Snelheidsbeperking standaard 70 i.p.v. 90 km/uur

  Vanaf 1 januari 2017 geldt op gewone wegen, buiten de bebouwde kom, standaard een algemene snelheidsbeperking van 70 km/uur in plaats van de gebruikelijke 90 km/uur.
 • bevolking op 6 dec

  Excuses miscommunicatie sluitingsdag bevolkingsdienst

  Dinsdag 6 december konden een 40-tal burgers niet verdergeholpen worden aan de loketten van de bevolkingsdienst omdat deze uitzonderlijk gesloten waren. De communicatie hierover is door een technisch probleem niet correct verlopen. Het gemeentebestuur biedt hiervoor zijn excuses aan.
 • budgetmeter op 24 okt

  Tussenkomst minimale levering aardgasbudgetmeter

  Personen met een budgetmeter die over onvoldoende financiële middelen beschikken om de budgetmeter op te laden, lopen het risico om in de winterperiode zonder verwarming te komen zitten.
 • bouw OC Kasterlee - juni 2016 op 16 jun

  openingsdatum OC Kasterlee uitgesteld

  Het nieuwe ontmoetingscentrum in Kasterlee kan pas vanaf maandag 4 september 2017 gebruikt worden. Ook de officiële opening van de culturele infrastructuur is vier maanden uitgesteld naar vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september 2017.
 • plan omgevingswerken Binnenpad/Karekietstraat op 19 mei

  Masterplan de Met: omgevingswerken gaan van start

  De bouw van het nieuwe ontmoetingscentrum in Kasterlee is volop bezig. Eind mei starten de omgevingswerken aan Binnenpad en de Karekietstraat.